Sparkær forlænger med Poul Vistisen

Nu hvor fodbolden for alvor er ved at komme igang igen, er Sparkær IF og Poul Vistisen blevet enige om at forlænge trænersamarbejdet for året 2021.


Seniorudvalgsmedlemmer Daniel Brøns (tv) og Bjarne Have med Poul Vistisen i midten.

Poul Vistisen fortsætter som træner for seniorspillerne i Sparkær IF i kalenderåret 2021, og dermed fortsætter det gode samarbejde, som i denne omgang startede fra efteråret 2015. Vistisen har tidligere to gange være træner i Sparkær IF – først 2005-2007 og derefter 2010-2011. Om forlængelsen siger Poul Vistisen:

  • Det er ikke så svært, for det er en god klub at være i med stor opbakning fra spillere og bestyrelse, og hvor jeg har fået en fin behandling. Og så var det jo også et helt forkert tidspunkt at sige farvel på her efter et forsømt forår.

Poul Vistisen er glad for træningskulturen i Sparkær IF

  • Jeg synes også, at der er en tendens til, at vi igen er ved at komme op på et højt niveau til træning (16-23) efter genstarten, og det skyldes ikke mindst mange unge, som træner flittigt.

Og han har også ambitioner.

  • Og ja, jeg har da også en ambition om, at vi skal tilbage i serie 3, hvor jeg synes, vi hører til. Og så handler det om at holde liv i andetholdet – det kræver hårdt arbejde, men det vil jeg gerne bidrage til.

Forlængelsen signalerer stor stabilitet på trænerfronten, og det glæder seniorudvalgsformand Daniel Brøns:

  • Der er 100 pct. opbakning fra spillerne. Vi kender Poul, og han kender os, så begge parter ved, hvad de får. Han gør et kæmpe arbejde med begge hold, og er helt sikkert klubbens mand, så derfor er jeg meget glad for, at Poul også er træner i 2021.