Sparkær gav Vistisen en flot afsked

Det, der kunne været blevet en gyserkamp for både Viborg FF og Sparkær lørdag eftermiddag på Rughavevej, endte med en pointmæssig “ligegyldig” kamp. VFF var med Højslevs sejr i Ørslevkloster var rykket ud, og Sparkær fik ikke den forventede hjælp af Borup, der tabte 0-1 i Bjerregrav, så andenpladsen ikke kunne nås.

Men ligegyldig blev kampen nu ikke. Tværtimod blev det en frisk kamp, hvor begge hold ville spille fodbold. Det var dog gæsterne fra Sparkær, der sad på det meste, og sejren på 3-2 kunne og burde have været større. Sparkær lagde pres på fra start og skabte et par store chancer, men i stedet kom VFF foran 1-0 efter 16 min. på deres første forsøg. Asger Fjeldsted skabte dog hurtig balance med et flot langskud.

Asger Fjeldsted.

Mere blev det ikke til i 1. halvleg, men to hurtige scoringer af Noah Hvass Gjørup i det 47. minut og Kasper Møller i det 49. min. sendte Sparkær på vinderkurs. Og det burde være blevet til flere mål efter pausen, hvor chancer blev brændt på det skammeligste. I stedet reducerede VFF i det 70. minut, men det kunne dog ikke true Sparkærs sejr.

Poul Vistisen var glad for, at det trods alt blev til en sejr i afskedskampen efter 7½ år i denne omgang:

• Jeg tænkte før kampen, at det sgu nok blev en mat affære efter resultaterne i ØK og Bjerregrav, men jeg er glad for, at spillerne hev sig op og gav mig en sejr. Nu har vi lavet 30 point i både foråret og efteråret, men denne gang rakte det desværre  ikke til playoff – det havde jeg ellers håbet på. Vi spiller godt lige nu, formen er god, så det er lidt ærgerligt. Men humøret er højt, og nu ser vi frem til five-a-side og afslutning den 26. november, slutter Vistisen for denne gang.