Sparkær gjorde det slemme ved Alhedens

Alhedens træner Søren Offersen er udfordret mandskabsmæssigt lige nu. Skader og afbud gør, at han må arbejde hårdt for bare at samle et hold. Det lykkedes for ham i aften, og respekt for det, men der var kvalitetsforskel, da Sparkær i aften vandt med hele 9-2 på Sparkær Stadion.

Modsat de to seneste kampe, så var Sparkær-spillerne klar fra start og satte sig hurtigt på kampen, der aldrig blev spændende, selv om Alhedens fik reduceret til 2-1 efter en halv time. Inden da havde Oliver Andersen åbnet målfesten allerede i det 6. minut, da han udnyttede en fin fremlægning fra Asger Fjeldsted. Daniels Børns gjorde det til 2-0 efter 24. min., da han gik selv og scorede fra højre side i feltet. Det var også Brøns, der gjorde det til 3-1 5 min. før pausen, spillet flot fri af Oliver Andersen. Der var chancer til flere Sparkær-mål, mens gæsterne kun var i nærheden af Sparkærs mål ved scoringen.

Oliver Andersen var stærkt spillende og scorede 3 mål.

Dominansen fortsatte i 2. halvleg, og indskiftede Mads Trærup Johansen kvitterede for tilliden allerede i det 49. minut ved at score til 4-1. Herefter gik det stærkt på måltavlen, der hastigt nærmede sig det kritiske punkt, for den kan ikke vise to cifre. Oliver Andersen til 5-1 (51.), Mads Trærup Johansen til 6-1 (61.), Oliver Andersen til 7-1 (64.), Daniel Brøns til 8-1 (74.). Og ind imellem var der store chancer, der blev brændt.

Frederik Andersen spillede sammen med Asger Fjeldsted en fin kamp på midtbanen.

Kort efter fik Alhedens et trøstmål, da et frispark blev rettet af og endte hos en fri angriber, men Kasper Møller ville også lege med, og efter flere forgæves forsøg lykkedes det ham endelig at score til 9-2 i det 87. min. Dermed var målfesten slut, og selv om 9-2 lyder af meget, så var der chancer nok til en to-cifret sejr. Det spild er til at leve med, for i aftenens kamp viste Sparkær noget rigtig godt spil, hvor de spillede bolden rundt med tålmodighed, og det var i de situationer, at målene for det meste kom.

Daniel Brøns viste igen både fightervilje og målnæse med 3 mål.

Daniel Børns og Oliver Andersen med hver 3 mål og godt spil skilte sig ud og løb også med de fleste stemmer efter kampen. Træner Poul Vistisen havde da heller ikke noget at klage over denne aften:

• Jeg roste dem for at holde konceptet i alle 90 minutter. Bortset fra et kludemål i 1. halvleg holder vi dem fuldstændig væk, og vi var så meget bedre i aften. Jeg kunne godt se, at det ikke var det Alhedens hold, vi mødte i den første kamp, men alligevel er jeg meget tilfreds med, at vi holdt fast i vores spil i hele kampen. Jeg kan ikke være utilfreds med 9 mål, men vi scorer altså for lidt, sagde Vistisen efter kampen.

Næste kamp er ude mod Kjellerup næste fredag kl. 19.30 på deres kunstgræsbane.