Sparkær gjorde rent bord mod TVS i Rødding

Efter en lidt famlende start i søndagens udekamp mod Tjele Vest Sport så Sparkær-spillerne sig ikke tilbage og endte med at sætte hjemmeholdet grundigt på plads med en sejr på 5-0. Men det kneb i starten, hvor de godt kombinerende TVS-spillere flere gange overspillede Sparkærs forsvar.  Kun god forudseenhed af målmand Bjarne Have holdt TVS fra at udnytte en del lange bolde.

Sparkær havde medvind i 1. halvleg og efter 13. min. fik Kasper Henriksen mulighed for at score sit første mål i Sparkær-trøjen, men målmanden fik blokeret. To min. senere blev det 0-1, da Kasper Møller scorede efter et hjørnespark af Oliver Andersen. Hjemmeholdet var stadig godt med og voldte problemer for Sparkær bagude, men mål fik de ikke.

Kasper Henriksen runder her TVS-målmanden, og han spillede en flot debutkamp for Sparkær.

I stedet blev det 0-2 efter en halv time, da Asger Fjeldsted steg til vejrs og headede et hjørnespark fra Kasper Henriksen i mål, og 5 min. senere blev Kasper Henriksen igen spillet helt fri. Målmanden fik blokeret igen, men bolden ramte en TVS-spiller og gik i mål til 0-3, som også blev pausestillingen. Inden Jens Rohde fløjtede til pause, nåede han at uddele et gult kort til Mikkel Mackenhauer for et frispark og til en TVS-spiller for brok.

Efter pausen gik det kun en vej, og det var Sparkærs. Efter 63 min. blev det lavet straffespark mod Patrick Nielsen, og det omsatte Kasper Møller sikkert, og efter 71. min. headede Møller igen bolden i mål efter et hjørnespark fra Kasper Henriksen. Det kunne være blevet til flere Sparkær-mål, men marginalerne var ikke med. TVS-spillerne blev mere og mere modløse, og som deres træner sagde efter kampen: “Vi kunne have spillet til dommedag uden at score”. Det havde han ret i, men de skabte nu heller noget særligt efter pausen mod et godt organiseret Sparkær-forsvar.

Kasper Møller (22) header bolden i mål til 0-5. Tv. Asger Fjeldsted, Nr. 23 Anders Holm og th. Michael Hansen.

Kampens spiller blev ikke overraskende 3-målsskyttten Kasper Møller med 34 stemmer fulgt af en storspillende Kasper Henriksen med 27. Men hele holdet løste deres opgaver og spillede godt trods en del skønhedspletter, især i starten. TVS var heller ikke noget dårligt hold, men de mistede koncentrationen og skal lære at styre temperamentet. Så kan de godt komme til at drille flere hold.

Sparkærs tre indskiftere Martin Jespersen, Patrick Nielsen og Michael Hansen kom ind efter pausen og faldt godt ind på holdet.

Træner Per Sørensen fik den ønskede start på sæsonen:

• Det var en super præstation i dag, og alt det, vi aftalte inden kampen, lykkedes næsten. Vi holdt 0-et, og det var vigtigt, så en super flot start drenge, lød det i omklædningsrummet efter kampen.