Sparkær lever trods nederlag

Til trods for at Sparkær ligger uden point efter de to første kampe, er der stadig en mulighed åben for værterne, hvis de kan slå Feldborg/Haderup, samtidig med at Skals vinder over Borup.

Det var da også det strå, som Sparkær-træner og spillerne klamrede sig til efter lørdagens 0-3 nederlag til Skals. Et indiskutabelt nederlag til et meget bedre spillende Skals.-hold, som Sparkær ellers tidligere har spillet lige kampe imod.

Sparkærs Mads Daa Vistisen er her i infight med Skals’ dobbelte målscorer Christian Holmgren.

Især før pausen var de grønne dominerende og skabte chancer til mere end den 1-0 føring, som Victor Brøker sørgede for på et hovedstød kort før pausen. Der var ellers i en periode, hvor Skals var i undertal, efter at dommer Flemming Engedal Jensen havde sendt Mikkel Boi Pedersen ud med gult efter en halv time.

Victor Brøker jubler efter at have bragt Skals foran 1-0.

Og da Christian Holmgren efter bare tre min. af 2. halvleg øgede til 2-0, var det op ad bakke for Sparkær. De kæmpede dog det bedste, de har lært, men det var ikke nok og Holmgren cementerede sejren i det 55. minut.

Skals-holdleder Ajanth:
Vi spiller en rigtig god 1. halvleg med masser af kvalitet og chancer. Vi mangler kun at blive endnu skarpere og score noget mere. 2. halvleg er lidt mere kontrolleret, men vi får scoret hurtigt, og det tager kræfterne lidt fra Sparkær. Overordnet er vi tilfredse og glæder os til kampen mod Borup på tirsdag.

Sparkær-træner Poul Vistisen:
Trods 0-3 er jeg tilfreds med indsatsen. Ingen slog op i banen i en kamp, hvor vi ganske enkelt taber til et bedre hold i 70 minutter. Vi går selvfølgelig efter det håb, der er tilbage i puljen om at spille os videre i turneringen.