Sparkær måtte arbejde for sejren

Blot to dage efter kampen i Mønsted fik Sparkær muligheden for at komme tilbage på vinderkurs. Aftenens modstander på Sparkær Stadion var Spøttrup Motion, som også var i kamp tirsdag aften, og sallingboerne skulle vise sig at være en hård nød at knække.

4-0 stod der på lystavlen, da Thomas Præstegaard fløjtede kampen af, men det lyder mere overbevisende, end det var. Godt nok havde Sparkær fint styr på kampen det meste af tiden, og det var kun tilfældigheder, at hjemmeholdet ikke kom foran tidligt i kampen.

Daniel Brøns (forrest) leverede en stor arbejdsindsats. Bagved dobbelt målscorer Kasper Møller, og bagerst Christoffer Holm.

Men vi skulle hen til det 35. minut, før der kom hul på bylden. Oliver Andersen sendte et frispark på overliggeren, og efter lidt ping-pong endte bolden hos Mads Daa Vistisen, der scorede til 1-0. Gæsterne var ikke specielt farlige, og Nicki Rasmussen var sikker i sine indgreb i Sparkær-målet. I dommerens tillægstid scorede Kasper Møller til 2-0 efter en god stikning fra Daniel Brøns.

Anfører Oliver Andersen med bolden – bagerst Mads Trærup Johansen.

I 2. halvleg havde Spøttrup bolden meget, og de kom frem til et par alvorlige muligheder efter 55 minutter, hvor Nicki Rasmussen med en dobbelt redning forhindrede en reducering. Der blev kæmpet upåklageligt af Sparkær-spillerne, men spillet hang ikke sammen med flere boldtab. Der kom flere muligheder på kontrastød, men først i det 85. minut gav det pote, da Oliver Andersen opfangede en løs tilbagelægning og udplacerede målmanden. Og endnu engang slog Kasper Møller til i overtiden, da han løb fra Spøttrup-forsvaret efter en fin fremlægning af Malthe Thomsen.

Kampen blev skæmmet af et grimt uheld for en Spøttrup-spiller, der i et hændeligt sammenstød sandsynligvis fik trykket nogle ribben. Efter kampen valgte Spøttrup-lejren at kontakte lægevagten, og den unge mand blev efterfølgende hentet af en ambulance og kørt til Viborg for nærmere undersøgelse.

Malthe Thomsen, der sluttede kampen med et fint oplæg til Kasper Møller.

Træner Poul Vistisen var glad for hurtigt at få lagt Mønsted-kampen bag sig og glædede sig over, at spillerne denne aften kæmpede godt for hinanden:

• Jeg synes, vi var klogere i aften, og de seks bagerste spillede en god kamp og havde styr på tingene. Vi spiller med tålmodighed og straffer Spøttrup, da de kommer for langt frem i anden halvleg, lød det fra Vistisen efter kampen. Han så Kasper Møller løbe med stemmerne, men der var også mange til Nicki Rasmussen, Anders Schmidt og Anders Holm.

Næste kamp er ude mod HVA-Sydthy lørdag  den 29. august. Her er der arrangeret bustur, og der er stadig ledige pladser til en 50-er.