Sparkær måtte arbejde for sejren

Man fristes til at skrive, at som altid blev lokalopgøret mellem Sparkær og Mønsted en spændende affære. For det blev dagens kamp, som endte med en smal 1-0 sejr til Sparkær på et mål af anfører Oliver Andersen efter 30. minutter i 1. halvleg.

Anfører Oliver Andersen (tv) har scoret kampens eneste mål og lykønskes af Daniel Brøns og Anders Schmidt (9). Han udnyttede en stikning fra Daniel Brøns, hvor Mønsted-forsvaret blundede en smule.

Det var et på papiret og også på banen et godt Mønsted-hold, som spillede lige op med værterne. Og et eller andet sted er det ærgerligt, at så godt et hold skal bruge et efterår i serie 5, men sådan er det. I Fjends Cup har de stadig mulighed for at drille Borup og snuppe 3. pladsen i puljen.

Sparkær er dermed sikre på deltagelse i finalerunden efter dagens sejr, som det holdt hårdt at få i hus. Mønsted havde bolden meget især i 2. halvleg, hvor Sparkær aldrig kom ordentlig ind i kampen. I slutfasen appellerede Mønsted-siden for et straffespark, da Bjarne Have ramlede sammen med en Mønsted-spiller, men dommer Michael Pedersen vinkede afværgende.

Mønsted-anfører Kristian Svendsen (tv) og Daniel Brøns i kamp om bolden.

Jens Harrestrup, Mønsted-træner:
En meget lige kamp uden de store chancer, hvor den eneste reelle chance er den, Sparkær scorer på efter en kommunikationsfejl. Et fair resultat havde været 0-0 eller 1-1, hvor vi måske godt kunne have fået et straffespark. Vores organisation på banen er i store dele af kampen helt i top og erklart forbedret i forhold til i torsdags. Stor ros til alle spillere for at yde en god indsats, og vi har rigtig meget at tage med videre i resten af Fjends Cup og turneringen. Det næste, vi skal have med, er at skabe lidt flere chancer og tage de rigtige løb og beslutninger fremadrettet.

Poul Vistisen, Sparkær-træner:
En helt lige kamp mellem to hold, der passede godt på eget mål. Meget få målchancer i begge ender, men heldigvis scorer Oliver på vores største chance. Set over 70 minutter har Sparkær 1. halvleg og Mønsted 2. halvleg. Vi bringer for lidt energi og fight ind i kampen i 2. halvleg, så for os var resultatet bedre end spillet.