Sparkær og Borup vandt fredagens kampe

Fredag aften er pr. tradition “en stille aften” under Fjends Cup, når placeringskampene mellem nr. 5 og 8 afvikles. I år var der dog mere liv på stadion, og tilskuertallet sneg sig helt op på 97, som er mere end dobbelt så mange som i 2017. En væsentlig årsag er nok, at både Sparkær, Mønsted og Vridsted var med, og der var da også pænt besøg fra disse steder.

Tilskuerne fik et par jævnbyrdige kampe, hvor især kampen om 5. pladsen mellem Vridsted og Sparkær var meget lige, men det endte med en 3-1 sejr til værterne efter 0-0 ved pausen. Daniel Brøns fik hul på bylden for Sparkær, da han med 20 minutter igen “spadserede” gennem Vridsted-forsvaret og scorede hos lånemålmand Casper Drensborg. Kun 5 minutter senere øgede Kasper Møller til 2-0 på hovedstød efter et godt indlæg fra Nicolaj Andersen.

Kasper Møller (i midten) fik gang i målscoringen med to mål.

Vridsted svarede dog hurtigt igen på et mål af Rasmus Rahbek, men i overtiden var Kasper Møller igen på pletten med et godt skud efter oplæg fra Oliver Andersen. Det var en helt lige kamp, som først tippede til Sparkærs fordel til sidst, men i den første time var det Vridsted, der spillede det bedste fodbold. De skabte også et par alvorlige chancer, men Bjarne Have i Sparkær-målet var vågen.

Daniel Brøns nåede ud over at score til 1-0 at indkasserer kampens eneste advarsel med to minutter igen.

Vridsted-træner Benny Hansen:
Meget lige kamp, og stor ros til mine spillere, som spiller meget disciplineret. Vi får også tilspillet os de chancer,der kunne have givet os føringen, men til sidst går vi lidtkolde/trætte.

Sparkær-træner Poul Vistisen:
En godkendt kamp af holdet i dag. Kampen blev, som jeg forventede. Vridsted var mest på bolden og med masser af omstillinger til Sparkær. Vi havde i perioder svært ved at dække midten af banen, og det udnyttede Vridsted godt. Vi rammer en rigtig god periode i midten af 2. halvleg, kommer til gode chancer og scorer to flotte mål. Vridsted virker lidt ramt, men får scoret og presser på igen. Vi slutter dog med et flot mål af Møller i sidste minut og får sejren hevet hjem.

Aftenens anden kamp om 7. pladsen mellem Borup og Mønsted havde ikke så meget fokus fra Deres udsendte, der mest havde øjnene på bane 2. Men det blev en smal 1-0 sejr til Borup på et mål af Johan Nielsen efter 56 minutter.

Borups målscorer Johan Nielsen (th). Nr. 17 er Mønsted-anfører Jens Harrestrup.

Mønsted fik ikke spillet il at fungere og måtte i stedet indkassere to gule kort i 2. halvleg, først til Martin Harritz og senere til Mikael Jørn. Vi har ikke fået en kommentar fra træner Robert Overgaard, men i Mønsteds omklædningsrum var der enighed om, at det havde været noget l…, og at det med 8. pladsen nu kun kan gå fremad. Det er i øvrigt en placering, Mønsted kun har præsteret to gange tidligere, nemlig i 1993 og 2009.