Sparkær og Skals delte igen

Det blev 1-1, da turneringen startede i august på Skals Stadion, og lørdag eftermiddag tog de to hold fat på anden halvdel af turneringen med et nyt uafgjort resultat – denne gang 2-2. Det blev en seværdig serie 3 kamp, især i 2. halvleg, hvor det hele spidsede til.

Kampen blev indledt med 1 minuts stilhed til minde om Peter Dalum Hansen, der døde den 13. september kun 46 år gammel. På sidelinjen var Peter Hansens far Anton, der senere tog til Mønsted for at se kampen mod NUGF. Fredag aften overværede han Stoholms kamp mod B67, og alle tre steder blev Peter mindet. Se video

Sparkær kom bedst fra start og pressede på for en hurtig føring, og Kasper Møller havde muligheden efter 5 min. men uden held. I stedet slog Skals kontra efter 10 min., hvor Frederik Vejlby scorede, da Sparkær-forsvaret ikke var nået på plads. Det var som om, at målet gav Skals mod på tilværelsen, mens Sparkær gik lidt i stå.

Frederik Vejlby (tv) åbnede scoringen i 1. halvleg. Th. Nicolaj Broch Andersen.

Men Sparkær kom frem igen, og efter 25. min. blev Kasper Møller sendt afsted på en friløber, men bolden gik lige forbi stolpen. Frederik Broberg i Skals-målet kom i øvrigt i vejen for meget i 1. halvleg. Det bølgede lidt frem og tilbage, og både Skals og Sparkær havde muligheder – flest til Sparkær, men ingen scoringer. I halvlegens sidste minut slog Skals igen en kontra og var meget tæt på 0-2.

Anden halvleg blev meget mere intens, og da Kasper Møller efter 53. min. headede Oliver Andersens hjørnespark i mål, troede Sparkær-siden, at det var vendepunktet. Det var det dog ikke, for 8 minutter senere slap William Slavensky alt for let igennem i venstre side og scorede sikkert. Sparkær gav dog ikke op, og 5 minutter senere kæmpede Daniel Brøns sig igennem i venstre side, kom ind i feltet, og lagde bolden tilrette for Kasper Møller, der udlignede til 2-2.

Kasper Møller scorede begge Sparkærs mål, og havde flere gode muligheder. Her imellem Skals-anfører Emil Berg Albertsen (tv) og Baheerathan Aramugasamy (Baghi).

Kort efter kom der gang i kortspillet, da først Mads Daa Vistisen fik gult for at gå for voldsomt til en Skals-spiller, men kun minuttet efter var der udlignet i kort, da Alexander Visholm kom samme vej efter at have hægtet Daniel Brøns bagfra.

I slutningen af kampen fik Sparkær sat Skals under pres, og havde de store chancer, der kunne have afgjort kampen. Alligevel kunne de grønne have snuppet sejren, da en tværbold i det 89. minut blev sendt langt over målet. Det blev ved de 2-2, men med lidt mere koldblodighed i det sidste kvarter, burde Sparkær have hentet en sejr.

Træner Poul Vistisens kommentar efter kampen:

• En halvleg til hvert af holdene. vi kommer ikke helt i gang i 1. halvleg, og det udnytter Skals, men jeg synes, vi stepper op efter pausen og får lagt et hårdt tryk. De bliver så farlige på et par omstillinger, men jeg jer godt tilfreds med det, jeg så i 2.halvleg. Vi er tæt på et par gange til at afgøre det, men når det ikke lykkes, må vi stille os tilfredse med et enkelt point.