Sparkær på hårdt arbejde i Borup

Fire kampe, fire sejre og ingen mål lukket ind er lig med en kanon start for Sparkærs nyoprykkede serie 3 hold. Men fredag aften kom de rød/hvide på hårdt arbejde mod de blå gule, inden en 2-0 sejr var i hus.

Efter bulletinerne fra Sparkær-træner Poul Vistisen dagen derpå var det en tæt kamp over alle 90 minutter, hvor Sparkær havde den medgang, der skulle til for at holde Borup fra fadet.

Allerede i kampens første minut slap Kasper Møller fri, men målmand Ruben Pedersen kom godt ud og fik blokkeret. Men der skulle kun gå 6 minutter, inden Møller lynede. Nicolaj Andersen arbejde i højre side og fandt Kasper Møller, der hamrede bolden i mål fra kanten af feltet.

Inden var Peter Lyngsøe Lund så tæt på en Borup-føring som muligt, men hans skud ramte underkanten overliggeren. Der var chancer til begge hold i 1. halvleg, og både Sparkær og Borup var farlige på dødbolde. Borup var dog iflg. Vistisen bedre til at sætte spillet sammen, mens sparkær-spillerne levede på gamle dyder som fight og hårdt arbejde.

Kasper Møller gjorde det igen. To mål i kampen og 8 mål ialt. Arkivfoto

Efter pausen var Borup klart bedst og mest på bolden, men Bjarne Have i Sparkær-målet var igen meget påpasselig og stod en flot kamp, og fik da også stemmerne efterfølgende. Sparkær stod kompakt og levede på omstillinger, som gav pote med 7 minutter igen. Patrick Nielsen driblede i feltet og blev fældet, så dommer Karsten Toft-Hansen var ikke i tvivl om at pege på pletten. Herfra scorede Kasper Møller sit andet og kampens sidste mål.

• Det blev en fysisk betonet kamp, hvor Borup spillemæssigt var bedst, men hvor vi var mere effektive på chancerne. Vi har simpelthen en indstilling uden lige i øjeblikket, og alle mand gav det, de havde, fortæller Poul Vistisen til fjendscup.dk

Fra bænken fik både Martin og Christoffer Holm spilletid, mens Steff Søholdt blev siddende. Med fredagens sejr danner Sparkær nu frontduo med Viborg Søndermarken med 5 points afstand til nr. 3, som er Borup.

Næste kamp er ude mod Hobro søndag den 2. september kl. 16.00.