Sparkær på tidlig sommerferie

14 dage efter, at Sparkær på vilje og fight nedlagde topholdet fra ØK og sikrede overlevelse i serie 3, var disse dyder næsten ikke eksisterende i aften på Sparkær Stadion, hvor hjemmeholdet blev sendt på ferie med et knusende 1-5 nederlag af Viborg Søndermarken.

Det kunne måske være gået anderledes, hvis Kasper Møller efter 4 minutter havde banket en 100 pct,. chance ind, men den blev reddet på stregen, og i stedet scorede gæsterne to mål i det 12. og 14. minut. Resten af halvleget lignede de fleste Sparkær-spillere nogen, der var gået på ferie. Enkelte sloges for sagen, men der var slet ingen sammenhæng i noget som helst. SIK nåede da også et mål mere i dommerens tillægstid.

Nicolaj Broch Andersen fik flest stemmer for en stærk indsats hele kampen. Th. Patrick Nielsen, der så gult i 2. halvleg, og tv. Frederik Andersen.

I pausen prøvede træner Poul Vistisen at sætte lidt fut til spillerne, og det lignede da også noget, da Oliver Andersen efter få minutter fik reduceret på et flot langskud. Men det blev ikke for alvor til et comeback, og i stedet scorede gæsterne yderligere to mål i det 73. og 83,. minut. SIK-erne var gode boldspillere og lavede mange gode kombinationer ved nogle af målene, men de fik også den tid og plads, der skulle til.

Træner Poul Vistisen havde ønsket sig en anden afslutning på foråret.

• Vi var langt fra at vinde i aften. De ville det mere end os, og så var de effektive på deres chancer. Det er et godt hold, som kan sætte noget sammen, og det kunne vi slet ikke. Vi manglede i den grad aggressivitet, og når vi ikke kan finde det frem, ja så er vi altså ikke gode nok, erkendte Vistisen.