Sparkær slog til efter pausen

Efter en lige 1. halvleg med et par løse chancer i begge ender, slog Sparkær for alvor til i udekampen mod Viborg FF lørdag eftermiddag. 6-0 i Sparkærs favør endte det med efter 1-0 føring kort før pausen, hvor Oliver Andersen snød målmanden og skød fra en spids vinkel i stedet for et indlæg.

Sparkær fik mere og mere greb om kampen i 2. halvleg, men der skulle gå 25 minutter, før næste scoring kom, og den var lidt heldig, da en Viborg-forsvarer rettede et fladt hjørnespark fra Oliver Andersen af, så bolden gik i mål.

Samme Oliver Andersen (herover) var ovenpå fredag aftens udfoldelser i Sparkær Revyen i både spille- og målhumør, og målet til 0-3 5 minutter senere var en perle af et frispark, der blev sat over  muren og op i det ene målhjørne. Forarbejdet gjorde en yderst arbejdsom Daniel Brøns, der blev fældet uden for feltet.

Han var også ophavsmand til næste scoring i det 83. minut, da han arbejde godt på højrekanten og sendte et indlæg ind i hovedet på Kasper Møller, der endelig fik scoret efter et par store tilbud tidligere i halvlegen.

Han scorede også 0-5 med 5 minutter igen efter en stikning fra Daniel Brøns, inden Martin Holm satte slutmålet ind i det 90. minut med skud tæt på den ene stolpe. Dermed blev det en sikker Sparkær-sejr efter en suveræn indsat i 2. halvleg, hvor VFF-erne godt nok fik et par tilfældige store chancer. Men her var Bjarne Have klar med fine indgreb i målet. Værterne nåede at indkassere to gule kort i 2. halvleg.

Kasper Møller (th) fik gang i målscoringen igen, og er nu oppe på 17 mål i 9 spillede kampe. I midten Daniel Brøns og tv. Anders Holm.

Med sejren holder Sparkær fast i 3. pladsen, 5 point foran Borup, som er næste modstander på Sparkær Stadion på lørdag kl. 13.30. Det var da også en meget tilfreds Poul Vistisen, der i omklædningsrummet gjorde status over kampen:

• Det er dejligt, at vi igen holder de aftaler, vi laver i optakten, nemlig at vi skulle holde tempo i spillet, bruge vores fysik og spille bolden tålmodigt rundt. Så skulle de nok blive møre til sidst, og det var lige det, der skete. Efter målet til 2-0 fik vi rigtig meget plads og spillede godt, og jeg vil gerne rose flere for at have omtanke for jeres medspillere i stedet for selv at afslutte.

Her tænkte han nok især på Daniel Brøns, der stod for assist til alle Sparkærs mål på nær selvmålet. Han endte da også i tæt kamp om stemmerne med Oliver Andersen, der løb med 26 mod 25 til Brøns.