Sparkær sluttede af med sejr

Det blev til den ønskede revanche for Sparkær-spillerne, da de lørdag spillede årets sidste kamp på Sparkær Stadion mod KK07. 3-1 viste måltavlen til hjemmeholdet, men det var ikke kendetegnende for hverken spil eller chancer.

For det var gæsterne, der især i den første time var klart bedst og brændte på det skammeligste. Til gengæld var Sparkær i den grad effektive, for som træner Poul Vistisen efter kampen sagde: – Vi scorer 3 mål på 3½ chance.

Det var da også KK07, der kom foran ca. et kvarter ind i 2. halvleg, men bare to minutter senere udlignede Tobias Brøns, da han første snørrede et par modstandere og scorede. I det 70. minut tog Oliver Andersen så chancen udefra, og bolden strøg i mål tæt på den ene stolpe.

Martin Bøge som sjælden målscorer, men også med et gult kort i 1. halvleg.. Arkivfoto

Og da også Martin Bøge (billedet) scorede mål, kunne det vel næppe gå galt. Efter et hjørnespark faldt bolden ned foran ham uden for feltet, og han hamrede den i mål. Som sagt er det målene, der tæller, og dem kunne Sparkær-spillerne sætte ind i dag og dermed sikre en fin afslutning på en flot, flot sæson, der har budt på 9 sejre, 1 uafgjort og 4 nederlag. Det gav 28 point og en sikker 3. plads i puljen.

• OK vi havde heldet i dag, det må jeg indrømme, for KK07 var bedst. Men vi kæmpede det bedste, vi har lært, og det gav altså bonus. Og så vil jeg gerne rose spillerne, hvoraf flere var hentet op fra serie 5, for en flot holdindsats, fight og effektivitet, lød det fra træner Poul Vistisen efter kampen, som blev overværet af topscorer Kasper Møller og Daniel Brøns på sidelinjen, begge med skader.