Sparkær smed 2 point i Rørbæk

Sparkær var bagud både 1-0 og 2-1 i lørdagens udekamp mod Nørager/Rørbæk men endte med et 2-2 resultat. I sig selv ikke så dårligt, når udligningen faldt med små 10 minutter igen, men efter beretningerne fra Rørbæk Stadion, så var det Sparkær, der sad på kampen og skabte chancerne, heraf to på træværket.

Hjemmeholdet kom foran 1-0 efter 14. min. efter en misforståelse i Sparkær-forsvaret. Mads Daa Vistisen udlignede til 1-1 efter en halv time, da målmanden gik fejl af en bold, som Mads sendte i mål fra en spids vinkel.

Nørager/Rørbæk kom igen foran i det 53. min. efter et indlæg, hvor Sparkær-spillerne appellerede for off-side. Efter føringsmålet stillede hjemmeholdet sig helt tilbage og ville ikke mere ud over at forsvare, mens Sparkær for alvor lagde pres på for udligningen. Den kom fra indskiftede Noah Hvass Gjørup, der tæmmede bolden med brystet og sendte den i mål.

Noah Hvass Gjørup banker bolden ind til 2-2.

Mikkel Mackenhauer blev man of the match for Sparkær fulgt af Asger Fjeldsted, der i 2. halvleg blev rykket ned i midterforsvaret, da Anders Holm udgik med en skade.

Træner Per Sørensen efter kampen:

• En kraftig vind spillede ind, og i 1. halvleg havde vi medvind men svært ved at holde bolden i spil og inde på banen. 1. halvleg var lige, men efter pausen fik vi godt nok lagt pres på dem, og jeg synes, vi er uheldige i flere situationer, så vi burde have vundet. Omvendt må vi også være tilfredse med 1 point, når vi var bagud to gange.