Sparkær smed føring fire gange

Sparkær og NUGF leverede en målrig og underholdende kamp fredag aften på Metropol Arena i det nordlige Viborg. 4-4 endte det med, og fire gange var Sparkær foran, men hver gang fik hjemmeholdet udlignet – det sidste mål til 4-4 dybt inde i dommer Jørgen Ø. Laursens tillægstid. Det var en bitter pille at sluge for de rød/hvide men set over hele kampen har de kun sig selv at takke for det.

Nørremarken viste sig igen at være et rigtig godt spillende fodboldhold, der spillemæssigt var bedre end Sparkær. Gæsterne præsterede sædvanen tro mange chancer, men skarpheden var nok engang manglende, både i angreb og forsvar. Derfor kan der ikke indvendes noget mod resultatet.

Med en kold vind i ryggen kom Sparkær bedst fra start, og inden Kasper Møller efter 5 minutter pandede bolden i mål efter et hjørnespark, havde han haft to 100 pct. chancer for at score. NUGF fik udlignet efter et kvarter på et godt skud af Wilson, men Oliver Andersen bragte hurtigt Sparkær i front igen 5 min. senere. Efter 25 minutter fik NUGF så udlignet efter et hjørnespark ved Jeppe Andersen, og 2-2 var pausestillingen.

Mads Trærup Johansen (tv) og Kasper Møller efter en scoring i 2. halvleg.

Efter pausen var Nørremarken bedst og meget på bolden uden dog at skabe de vilde chancer. Allerede i det 50. minut bragte Mads Trærup Johansen dog Sparkær foran igen, men nok engang var Jeppe Andersen på pletten for hjemmeholdet, da han efter tøven i Sparkær-forsvaret udlignede til 3-3. Inden da havde Oliver Andersen set gult i det 55. minut og kort efter så også træner Poul Vistisen gult, da hans frustrationer over flere mærkelige dommerkendelser løb over for ham.

Med et kvarter igen scorede Kasper Møller igen efter fine kombinationer med Daniel Brøns, og det lignede et sejrsmål, inden Nørremarken i det 93. minut udlignede efter en flot frispilning til Mads Stensgaard, hvor Sparkær-forsvaret stod og blundede. Det skete, mens Nørremarken var i undertal efter et gult kort, og inden slutfløjtet nåede Patrick Nielsen og at se gult efter en kommentar til dommeren.

Frederik Andersen spillede igen en stærk kamp på Sparkærs midtbane.

Sparkær-træner Poul Vistisen var trods pointtabet godt tilfreds med det, han så denne fredag aften.

• Det er klart, at det ikke er tilfredsstillende ikke at vinde, når vi scorer 4 mål, men jeg så mange positive ting mod et godt fodboldhold i forhold til kampen mod Stoholm. Det var bittert til sidst, men jeg roste spillerne for deres vilje til at kæmpe hele vejen denne gang, og det skal vi tage med til de to sidste kampe mod ØK og Søndermarken. Vi vil give dem kamp til stregen, for alle point er vigtige, når stillingen skal gøres op, fortæller Vistisen til fjendscup.dk dagen derpå.

Nørremarken-træner Kurt Mogensen har denne kommentar til kampen:

• At der var dyrebare point på spil i aftens serie 3. brag, var igen i tvivl om efter slutfløjt. En kamp der levede i samtlige 93. spille minutter. En medrivende kamp, hvor vi rent spillemæssigt var mest på bolden i 2. halvleg. Vil fremhæve én flot moral af mine spiller – hele fire gange var vi bagud i kampen, men formåede at slå tilbage hver gang. Ét vigtigt point i vores bestræbelser på overlevelse i serie 3. Men også ros til Sparkær, der absolut var en stærk modstander og ville lege med i en sindsoprivende og festlig fodbold kamp. Nu venter to spændende uger, hvor vi går ind til de sidste fire kampe om overlevelse og dyrebare point.