Sparkær storsejrede i pulje 1

Med en knusende 8-2 sejr var Sparkær ikke specielt gæstfrie overfor debutanterne fra Nørremarken. En hurtig scoring af Oliver Andersen efter 3 min. blev hurtigt udlignet ved Emil Kamuk, da Martin Bøge begik straffespark kun 4 min. senere. Her var Nørremarken fint med og kombinerede godt, men fra det 14. til det 24. minut scorede Sparkær 5 gange – Oliver Andersen 1, Kasper Møller 3 i træk og Patrick Nielsen 1.

Oliver Andersen scorede til 1-0 og 2-0.

Nørremarken fik reduceret inden pausen ved Nicklas Olsen, men kort ind i 2. halvleg øgede Asger Fjeldsed til 7-2, og Anders Holm sluttede målfesten af med 3 min. igen.

Sparkær-træner Poul Vistisens kommentar efter kampen:
Vi spiller 70 min. efter oplæg og den lagte taktik. Vi var stærke i duellerne og løbevillige på omstillinger. I dag var der ikke så mange dikkedarer, men nogle flotte mål og 14 mand, der alle ydede en flot indsats. På lørdag bliver skals en svær modstander, og vi skal nu vise, at vi kan sætte mere end en god kamp sammen. Rammer vi dagen, så stor vi med gode chancer – hvis ikke, så bliver det svært.

Puljens anden kamp mellem Skals og Mønsted blev en mere tæt affære, som Mønsted endte med at vinde med 2-1, der også var stillingen ved pausen. Jakob Hokser  bragte Mønsted foran 1-0 i det 5. min., men kort efter fik Mikkel King udlignet for Skals. Og efter 28. min. var Kasper Henriksen på pletten med sejrsmålet til 2-1. Mønsted havde flere muligheder for at øge føringen før pausen, men rutinerede Nicklas Kristensen kom flere gange godt i vejen.

Kampens to første målscorere – tv. Mikkel King, Skals og th. Jakob Hokser, Mønsted.

Skals-træner Thomas Christoffersen:
En dejlig træningskamp med god intensitet. Skønt at være i gang efter ferien, og vi ser allerede frem til endnu en kamp lørdag og få flere meter i benene.

Mønsted-træner Jacob “Døgner” Sørensen”
Vi spiller en rigtig god 1. halvleg, hvor vi med lidt mere skarphed også skal være foran 3-1 eller 4-1. 2. halvleg bliver lidt mere på Skals’ præmisser, men vi har dog stadig chancer for at lukke kampen. super tilfreds med en rigtig god indsats hele vejen rundt.