Sparkær tæt på at hente 0-3

Men det blev ved lige ved og næsten, da Nørremarken lørdag var på besøg på Sparkær Stadion. Det var en kamp, der gerne skulle give point til hjemmeholdet, men det var slet ikke til at se i den første halve time, hvor gæsterne kørte Sparkær-spillerne godt og grundigt rundt, så de lignede træningssøjler.

Det betød da også, at gæsterne førte 3-0 efter den have time, hvor Sparkær intet præsterede, bortset fra et enkelt tilløb til en chance, da Oliver Andersen blev spillet fri i feltet, men blev presset hårdt, uden at det gav noget straffespark.

Mismodet var efterhånden ved at brede sig blandt Sparkær-spillerne, da de fik en uventet gave af gæsternes målmand, der sparkede bolden i ryggen på en medspiller, så Oliver Andersen kunne opfange den og sende den i en bue over målmanden til 1-3.

Kort efter kom endnu en reducering, da der blev begået straffespark mod Daniel Brøns, og her var Oliver Andersen igen på pletten. Det satte gang i Sparkær, og i halvlegens sidste minut burde Anders Schmidt sendt udligningen ind, men nærmest på målstregen fik han trådt bolden ved siden af målet.

Oliver Andersen var med to mål og en stærk arbejdsindsats Sparkærs bedste.

Nu var Sparkær med i kampen, og selv om Nørremarken efter pausen stadig ved mest i boldbesiddelse, så blev Sparkær-spillerne ved med at kæmpe og fik slået gæsternes spil i stykker. I det 62. minut var det igen tæt på udligningen, da Anders Schmidt sendte et fladt frispark mod mål, men målmanden nåede den helt nede ved den ene stolpe.

Sparkær forsøgte, men fik aldrig den helt store chance. Det fik gæsterne i det 87. minut, men misbrugte, men i overtiden slog de så til og scorede 2-4. Det var ikke lige det, som Sparkær-træner Poul Vistisen havde set frem til:

• Bortset fra den første halve time synes jeg, vi spiller en bedre kamp end mod KK07 og viste mere i dag. Det var godt af spillerne at vise mandsmod og komme igen, men det går altså ikke at komme bagud 0-3 i sådan en kamp. Vi ligger som vi gør, og det kan vi ikke sige ret meget til, så nu handler det kun om at holde trit med Eastside, inden den forhåbentlig afgørende kamp mod dem den 26. oktober hjemme og så håbe på play off.

Det varikke helt styr på stemmeafgivelsen efter kampen, men selv om stort set alle ydede flot, så må anfører Oliver Andersen være kampens spiller på Sparkær-siden.