Sparkær tog point fra Mønsted

Som det første hold var Sparkær lørdag eftermiddag i stand til at tage point fra det suveræne tophold i serie 4 fra Mønsted. En intens kamp endte 1-1, og da begge hold havde deres muligheder for en afgørelse, må det uafgjorte resultat siges at være på sin plads.

Mange tilskuere havde fundet vej til Sparkær Stadion, hvor klapstolene blev brugt flittigt på begge langsider.

Mønsted lagde bedst ud og pressede hjemmeholdet i starten, men efter en lidt nervøs start kom Sparkær helt ind i kampen og fik skabt et par muligheder. I den anden ende var Mønsted også farlige, men Andreas Bakholdt i Sparkær-mål gik frygtløs ned i et par afslutninger.

Mod slutningen af halvlegen fik Sparkær lagt et lille pres med tre hjørnespark i træk, og Oliver Andersen havde en stor mulighed, som Gustav Jønsson i Mønsted-målet fik vippet over mål. I de døende minutter fik Daniels Brøns en friløber, men han tog et træk for meget og mistede chancen.

Anders Holm (tv) har scoret til 1-0, og lykønskes af oplægger Anders Schmidt. Foto: Jacob Mackenhauer Drensborg.

Efter pausen kom Sparkær bedst ud, og havde en god frisparkskombination, som Tobias Brøns afsluttede, men igen var Jønsson i vejen. Efter 10 min. kom Sparkær foran, da Anders Holm steg op og headede et frispark fra Anders Schmidt i mål.

Kort efter havde Daniel Brøns en kæmpe mulighed for at øge til 2-0, men Gustav Jønsson var igen som en mur, og i stedet kom så udligningen efter 65 minutter, og det var et pragtmål. Bolden blev clearet i Sparkærs forsvar, men faldt ned for fødderne af Niels Jade Overgaard, der fra vel 20-25 meter sendte bolden direkte op i det modsatte målhjørne.

Niels Jade Overgaard (blå) scorede et drømmemål. Tv. Tobias Brøns. Foto: Jacob Mackenhauer Drensborg.

Herfra var det Mønsted, der havde initiativet og fik lagt et pres på hjemmeholdet, især på lange indkast og hjørnespark. Det blev også til et par store muligheder, den største med 10 min. igen, hvor tre Mønsted-spillere tæt på mål ikke fik ram på et hårdt indlæg. Dermed blev det ved 1-1 i en tæt kamp med mange nærkampe, som dommer John Vad fik afviklet uden brug af kort.

Begge holds trænere kunne da også stille sig tilfredse med det uafgjorte resultat.

Poul Vistisen, Sparkær:
Jeg ville jo gerne have vundet den her kamp, og vi havde mulighederne især i 1. halvleg, men her og nu er 1-1- vel et OK resultat. Jeg gav stor ros til spillerne efter kampen, og det var ikke til at se, at vi ikke har spillet kamp i næsten 3 uger. Men vi har nogle fantastiske træningsaftener med masser af folk og intensitet. Jeg synes, vi kommer med en en god fysik og tænding, som Mønsted ikke kan lide, og så synes jeg vores bagkæde spiller helt fantastisk, og Andreas gør det, han skal i målet. En del af min taktik var at holde Kasper Henriksen væk fra chancer, og det klarede Mads Daa Vistisen gennem hele kampen.

Mads Daa Vistisen (tv) gav ikke Kasper Henriksen (th) nogen muligheder i kampen. Foto: Jacob Mackenhauer Drensborg.

Jacob “Døgner” Sørensen, Mønsted:
1-1 er et OK resultat. Det er en meget lige kamp, men de sidste 20 minutter synes jeg, at det er os, der har mulighederne for at få de 3 point. Men vi får aldrig vores spil til at fungere, og det er Sparkærs fortjeneste med deres fight gennem hele kampen, som slår vores spil i stykker.  Men en rigtig god kamp.

Se billeder fra kampen – Jacob Mackenhauer Drensborg.