Sparkær “truede” mestrene

Værterne fra Sparkær så ud til at ville spille deres chance i kampen med Ravnsbjerg/Løgstrup. Allerede i det første minut måtte Asger Fjeldsted lave et frispark lige uden for feltet, som kostede gult, og på det efterfølgende frispark var Sparkær tæt på at komme foran 1-0.

Det skete så efter 19 minutter, da Kasper Møller forlængede et indkast fra Daniel Brøns, hvorefter Oliver Andersen kom stormende til og headede i mål. Fem minutter senere var det så Kasper Møller det headede et hjørnespark fra Oliver Andersen i mål til 2-0.

Kasper Møller header her bolden i mål til 2-0.

Men 2-0 er en farlig føring, og blot et par minutter efter kom reduceringen, da en høj bold blev headet på tværs i Sparkærs felt, hvor Mikkel Mackenhauer stod helt fri foran mål. Og så gik det stærkt, og i løbet af 3 minutter havde Lasse Hjort Fog ændret stillingen til 2-3.

Det kom Sparkær-holdet ikke over, og et gult kort til Martin Bøge efter pausen gjorde det ikke nemmere. R/L udbyggede føringen til 5-2, først ved Matti Hansen og sidst ved Lasse Hjorth Fog. Dermed kunne de forsvarende mestre tage en fortjent sejr og er klar til semifinalen.

Sparkær-træner Poul Vistisen:
En rigtig god fodboldkamp med en fortjent sejr til R/L. Vi starter rigtig godt og for scoret to flotte mål, mens vi er i teten. Desværre har vi ikke styrken og dygtighed til at forsvare vores føring mod et godt og kynisk R/L-mandskab. De er skarpe på alle chancer og spiller rigtig godt fodbold. Vi spiller vores bedste puljekamp, men taber med 3 mål. Lige nu handler det selvfølgelig om at tage de gode ting med fra kampen og slutte godt af på fredag.

Rasmus Dudeck, R/L-træner:
Vi får en skidt start på kampen, da Fjeldsted får gult efter 30 sek. Sparkær kommer foran 2-0, men vi får det vendt ved tre hurtige scoringer. Holdet viser høj moral og fantastisk at komme tilbage. Herefter er vi i kontrol og vinder fortjent. Lasse Hjort Fog spillede en super kamp og med sine tre mål var han kampafgørende.

Mønsted-Skals 0-3
I puljens anden kamp havde Mønsted kun æren at spille for. Og det gjorde de så ved at spille godt med i 1. halvleg, mens forskellen på serie 2 og serie 4 blev mere tydelig efter pausen. Mikkel Boi bragte Skals foran 1-0 efter 23 min, og han scorede også i det 60. min. til 3-0. I mellemtiden havde Kasper Kurdahl gjort det til 2-0 efter 52. minutter.

Mikkel Boi (i midten) blev dobbelt målscorer for Skals.

Sune Langhoff-Jensen så gult efter 25. minutter og igen efter 60. min. og dermed rødt.

Mønsted-træner Robert Overgaard:
Vi var fint med 2/3 del af kampen, men samlet set en fortjent sejr til Skals, som efter 1-0 føringen spillede fornuftigt og tålmodigt. Det kunne vi ikke lukke ned for.

Skals-lejren:
En lige første halvleg med et aggresivt Mønsted-hold, som faktisk havde de bedste muligheder, indtil Boi tryller og kynisk bringer os foran. Efter pausen løber Mønsted tør for kræfter, og vi får al den plads, vi gerne vil have og får skabt de muligheder, der skal til.