Sparkærs Stoholm-kompleks

Sparkær har tilsyneladende et kompleks overfor Stoholm, for i aften gik det endnu engang galt for de rød/hvide, da Stoholm vandt med 3-2 på Sparkær Stadion. Kampen blev afgjort på 10 minutter i slutningen af 1. halvleg, hvor Stoholm scorede tre gange, så stillingen ved pausen var 0-3.

Anders Holm var uheldig at rette et indlæg fra højre af, så bolden gik i mål. Da var der spillet 38 minuter, og bare et par minutter senere slap Mark Dalgaard Svendsen fri i feltet og gjorde det til 0-2. Inde i dommerens tillægstid scorede Lasse Svendsen så til 0-3 på et skud udefra.

Inden da var gået en halvleg, hvor de fleste af Sparkær-spillerne slet ikke var til at kende i forhold til den 1. halvleg, de præsterede for en uge siden mod Mønsted. Indstillingen var der ikke, og spillet fungerede slet ikke. Det gjorde det til gengæld for gæsterne, der udnyttede den gode plads, de fik til at kombinere godt og skabe flere åbne chancer. Inden målene faldt, havde Kristen Rind tre kæmpe redninger.

Kasper Møller kom for første gang i foråret ikke på måltavlen. Det gjorde til gengæld Mads Trærup Johansen (tv.) Stoholm-spillerne er t.v. Rasmus Christensen og th. Daniel Groth.

Sparkær fik nogle muligheder, men var slet ikke skarpe nok til at få afsluttet. I stedet blev der standset op og driblet rundt. Det var ikke godt nok.

Der kom mere gejst på efter pausen, og en reducering allerede i det 55. minut ved Mads Trærup Johansen burde have sat fut i hjemmeholdet. Det blev da også bedre, men langt fra godt nok, og Stoholm havde flere oplagte muligheder for helt at lukke kampen, men igen kom Kristen Rind i vejen.

Fem minutter før tid fik Daniel Brøns så reduceret til 2-3, og så kastede Sparkær det meste frem uden at den helt store mulighed kom, før i slutsekunderne, hvor Oliver Andersen følte sig trukket ned i feltet, men fløjten var tavs Det ville heller ikke have været fortjent efter en svag indsat af hjemmeholdet. Stoholm spillede bedst, havde de fleste chancer og fortjente sejren.

Det var i denne situation i slutsekunderene, at Sparkær-spillerne appellerede for straffe. Jesper Lindegaard og Oliver Andersen fletter arme.

Sparkærs bedste var målmand Kristen Rind og ude på banen var Frederik Andersen og Daniels Brøns dem, der bedste kunne være indsatsen bekendt. Kasper Møller fik gult i 2. halvleg efter et frispark på Stoholm-træner Jesper Lindegsard.

Træner Poul Vistisen var skuffet efter kampen:

• Jeg er utroligt skuffet over den måde, spillerne agerede på i 1. halvleg. De gjorde lige bestemt det modsatte af, hvad vi aftalte, og derfor blev det nemt for Stoholm. Jeg havde sagt, at vi ikke skulle spille risikable bolde ind på midten, og det var lige det, der skete flere gange, så vi blev fanget på vej frem. Vi kan åbenbart ikke sætte os op mod Stoholm, som i dag ville det mere og fortjente sejren.