Spillerafgang i KK07 årsag til udtrækning

I går lykkedes det ikke at få en kommentar fra KK07-formand Søren Andersen om årsagen til, at KK07 har trukket førsteholdet i serie 3. Men til Karup Ugeavis udtaler han:

  • Klubben har været udfordret af, at en del spillere siden sidste sæson er flyttet til Aalborg og Aarhus for at studere, mens andre er stoppet. Og selv om der er folk nok til træning, har man vurderet, at kvaliteten slet ikke er til at spille med i serie 3 i denne omgang.
  • Vi tror på, at det er det bedste for vores lille klub, og vi har stadig mod på at komme videre. På en måde er vi kede af at måtte trække holdet fra serie 3, men det vigtigste er, at både spillere og trænerteam bakker op om, at det er den rigtige beslutning, og det har alle givet håndslag på. Det var det rigtige at gøre, så nu ser vi fremad og glæder os til at starte på en frisk med et hold i serie 5, siger Søren Andersen.

Søren Andersen understreger i øvrigt overfor ugeavisen, at udviklingen ikke får nogen betydning for holdets deltagelse i Fjends Cup, som man fortsat glæder sig til at spille med i.

-hp