Stolpe ud for Feldborg/Haderup

Endnu engang stod FHIF-spillerne i kø for at få bolden over stregen, men i lørdagens hjemmekamp mod Sunds lykkedes det slet ikke. Og da udeholdet heller ikke kunne score, endte det hele i en nulløsning. Det var langt fra tilfredsstillende for hverken spillere, træner eller hjemmepublikummet, for efter de første 5-8 minutter sad hjemmeholdet fuldstændig på begivenhederne.

• De spilede med et 3-mands forsvar, og det skulle vi lige have justeret ind efter, men derfra sad vi på det hele og spillede noget af det bedste, vi har præsteret. Men ind vil bolden altså ikke, og vi brænder tre gigachancer inden for få minutter i 1. halvleg. Havde vi bare scoret på en af dem, havde vi splittet dem ad, fortæller træner Claus Højgaard til fjendscup.dk dagen derpå.

Han så Jens Lago blive spillet helt fri i det lille felt, men hans hovedstød var ikke skarp nok. Kort efter ramte samme Lago indersiden af stolpen og 3-4 minutter senere hamrede Per Julius Pedersen bolden mod mål, men her hev Sunds-målmanden en TV-redning frem. Det hele blev så ikke bedre af, at målmand Sebastian Sandgaard så rødt efter 38. minutter. Han ville blokkere en bold udenfor feltet, men Sunds-angriberen nåede bolden og prikkede den forbi, så Sandgaard ramte manden, og dermed ingen diskussion om udvisningen.

Sebastian Sandgaard. Arkivfoto.

Det ændrede dog ikke kampbilledet, at tidligere målmand Jonas Henriksen måtte i mål, for han havde stort set ikke noget at lave, trods kun 10 mand hos hjemmeholdet, der  resten af kampen havde styr på kampen. I tillægstiden fik Joachim Henriksen et dumt gult kort for at smide bolden væk, så de gule sluttede med 9 mand.

• Jeg sidder tilbage med en følelse af, at vi har tabt kampen, og vi føler os også snydt et par gange af dommeren. Blandt andet bliver Rasmus Lago savet over, hvor han undlader at fløjte, giver fordel og efterfølgende fløjter, da vi er kommet fri. Og senere bliver Jens Lago hevet ned i feltet, men ingen reaktion fra dommeren. Så et ØW-resultat, som selv Sunds-træneren erkendte ikke var efter spil og chancer, fortæller Højgaard, der roser alle for indsatsen, men havde ekstra plusser til Morten Frederiksen.

Næste kamp er ude mod bundproppen fra Tarm, der er helt uden point.