Store klø til Mønsted

Kampen om andenpladsen i serie 4, pulje 60 blev langt fra en spændende affære. Bruunshaab/Tapdrup og Mønsted lå inden kampen lørdag i Bruunshaab side om side med 24 point, men da dommer Ole Johnsen fløjtede kampen af, viste lystavlen hele 9-1 til hjemmeholdet.

Dermed har Mønsted tabt de to kampe mod B/T med tilsammen 1-14, og træner Robert Overgaard vil på ingen måde bortforklare noget:

• Vi har tabt markant begge kampe, og jeg synes helt sikkert, at B/T er det bedste hold i puljen og bedre end Sjørslev/Demstrup, der ligger til at rykke op. I lørdagens kamp kunne vi på flere pladser slet ikke matche dem, og de fortjente en stor sejr, selv om det blev lige rigeligt nok, fortæller Overgaard til fjendscup.dk.

Han så hjemmeholdet føre 3-0 ved pausen og 5-0 midt i halvlegen. Herefter knækkede Mønsted-holdet, selv om Nicolaj Rasmussen fik sat et enkelt mål ind med ca. 10 minutter igen.