Tennissejr til Mønsted

Mønsted havde ingen problemer med sende Alhedens hjem med et nederlag på 2-6 efter lørdagens kamp på Mønsted Stadion. Det var ellers ciffermæssigt en lige første halvleg, hvor Mønsted førte 3-2 ved pausen.

• Men det var nu mest udtryk for, at vi to gange mistede koncentrationen i forsvaret, for det var de to eneste chancer, de skabte, fortæller MIF-træner Robert Overgaard. Han så sit hold komme foran 3-1, inden Alhedens fik reduceret.

Efter pausen var der ingen tvivl om udfaldet. Gæsterne løb tør for kræfter, og i ren frustration begyndte de at spille lovlig hårdt og indkasserede tre gule kort, hvoraf de to blev til et rødt. MIF-erne kunne så kører sejren sikkert hjem. Målscorer var Mads Langhoff-Jensen med 3, Martin Harritz 2 og Nicolaj Rasmussen 1 mål.

Mads Langhoff-Jensen, 3-dobbelt målscorer. Arkivfoto Fjends Cup.

• Der var reelt aldrig spænding om resultatet, og på en dag med både skader og afbud var vi klart bedre end Alhedens, konstaterede Overgaard.

Næste kamp er ude mod Sdr. Rind/Vinkel, og den opgave bliver helt sikkert en tand sværere.