To gange et kvarter var nok for Sparkær

I optakten til dagens kamp på Sparkær Stadion mod Skive Seminarium sagde træner Poul Vistisen til sine spillere, at de skulle lægge et højt pres i det første kvarter af kampen for at få scoret et mål eller to. Herefter kunne de trække sig lidt tilbage i den hede varme.

Den første del af taktikken blev udført til fulde, da Sparkær efter 12 minutter førte med 3-0 på mål af Oliver Andersen (6. min.), Kasper Møller (7. min.) og Mads Trærup Johansen (12. min.). Det gjorde den anden del for så vidt også, men træneren havde nok ikke ventet, at det blev fulgt så bogstaveligt.

To af Sparkærs målscorere, Kasper Møller (tv) og Mads Trærup Johansen. Bagerst Anders Holm og th. Anders Schmidt.

OK – det blev skabt flere chancer, nogle store, men vi skulle hen til det sidste kvarter, før der for alvor kom liv i kampen igen. Det burde dog være blevet til et par mål flere i 1. halvleg, hvor især Mads Trærup Johansen havde et par fæle afbrændere.

Efter pausen fik gæsterne fra Skive, som absolut ikke var et skræmmende hold. mere plads til at spille bolden rundt, men de blev aldrig for alvor farlige. Deres bedste tilbud var et indirekte frispark i feltet efter en tilbagelægning og en høj bold, der faldt ned på overliggeren.

Unge Alexander Møller spillede igen en fin kamp på højre kant. Bagved Nicolaj Broch Andersen.

Men så blev Sparkær’s “supersub” Martin Holm sendt på banen med et kvarter igen, og han scorede allerede efter et par minutters spil. Så knækkede SSB helt, og Oliver Andersen på hovedstød og to mål af Kasper Møller lukkede kampe til 7-0. Tremåls skytten løb da også med stemmerne efter kampen.

• Man kan ikke klage efter en sejr på 7-0, og selv om det langt fra var godt det hele, så synes jeg, at vi laver mange gode opspil og skaber mange chancer. Det var afslutningerne, der ikke sad i skabet i dag, men i det første kvarter var det helt fantastisk at se spillerne udføre vores taktik, lød det fra Poul Vistisen efter kampen.