To sejre sender Løgstrup på 2.pladsen

Tilbage til den 21. august vandt Løgstrup udekampen mod Vinderslev med sikre 3-0. Så blev kampen mod Kjellerup fredag den 26. august afbrudt på grund af tordenvejr, men i aftes var der kamp igen på Seier Park, og det blev en 3-2 sejr over Sjørslev/Demstrup. Træner Steffen Aaby har sendt dette referat fra kampen:

“Fredag aften var det endelig kampdag igen. En længere pause har det været for holdet grundet tordenudsættelsen i sidste uge. Kampen fredag stod mod Sjørslev/Demstrup, der ligesom LGIF har fået en stærk start på sæsonen. Derfor var det en vigtig kamp for at bide sig fast i toppen.

Gustav Kjær Bertelsen (th) scorede to gange i Vinderslev og en enkelt mod Sjørslev/Demstrup. Arkivfoto.

Kampen startede rigtig godt. LGIF satte sig på spillet med hurtigt kombinationsspil langs jorden, hvilket også gav muligheder, der med lidt held kunne have givet to mål inden for de første fem minutter. Målene udeblev dog.

LGIF sad på alt og Sjørslev/Demstrup var meget sjældne gæster i nærheden af LGIF målet, men på en clearing fra LGIF tog en af deres spillere chancen og flugtede til bolden. Den ramte han godt, og den strøg ind helt oppe i hjørnet. En kold spand vand i hovedet på holdet efter en spillemæssigt rigtig flot start.

Det gode kombinationsspil fortsatte og i slutningen af halvlegen gik det stærkt. Først blev Oliver Dam sendt i dybden. Målmanden kom på mellemhånd og så kunne Dam let prikke bolden forbi ham og sparke bolden i et tomt mål. Fire minutter efter blev et hjørne clearet, men på kanten af feltet stod Oliver Andersen, og han hamrede bolden i kassen med en fornem halvflugter.

Anden halvleg startede som første. LGIF sad på spillet og kombinerede flot. Man skulle dog helt hen til det 82. minut før der kom flere mål. Her fik Gustav Kjær bolden midt på banen og satte i fart. Han snød to tre mand og driblede forbi målmanden og scorede sikkert til 3-1. Så troede man kampen var afgjort, men i angrebet efter blev der reduceret, og så måtte arbejdshandskerne trækkes på, så sejren kunne sikres.

Det lykkedes heldigvis uden de store problemer, og så kunne der sættes tre point ind på kontoen. Næste kamp er tirsdag, hvor den udsatte kamp mod Kjellerup skal spilles på udebane kl. 18:15.”