Tre Borup-nederlag i træk

Efter en start med to sejre er det ikke ligefrem gået Borup’s vej på det seneste. To nederlag med cifrene 1-2 i de to seneste kampe fortæller dog, at det har været tæt på point, senest mod naboerne fra Ulbjerg, der søndag vandt med 2-1 i Låstrup.

Hjemmeholdet fik ellers en super start og mål i det første minut ved Nicklas Thorsager, men gæsterne fik udlignet kort før pausen og satte sejrsmålet ind fem minutter ind i 2. halvleg.

• Vi havde chancerne men er slet ikke skarpe nok til at udnytte dem. Men vi er heller ikke skarpe i forsvaret, hvor vi ind imellem snorksover og giver mål væk, fortæller træner Niels Klausen til fjendscup.dk.

Det har været lidt en tendens i de seneste kampe, hvor der er scoret 4 mål mod Borup, og de 3 er efter dødbolde.