Ubesværet titelforsvar for Ravnsbjerg/Løgstrup

Ravnsbjerg/Løgstrup havde ikke det store besvær med at forsvare Fjends Cup titlen, der det lørdag blev til en sikker og fortjent 3-0 sejr over Skals efter 0-0 ved pausen.

R/L-drengene tog teten fra starten, og Skals kom stort set ikke frem til noget, der lignede en chance før mod slutningen af 1. halvleg. Inden da havde Ravnsbjerg/Løgstrup haft i hvert fald to store muligheder for at komme i front. Først ved Lasse Hjort Fog og senere ved Matti Hall Hansen.

I stedet var det Skals, der nær var kommet foran kort før pausen på deres første chance. Et frispark fik lov til at passere forsvaret, men Søren Skjærris fik lige akkurat skubbet forbi mål.

Foto Benjamin Christensen.

Der skulle så til gengæld kun gå 3 minutter af 2. halvleg, før topscorer Lasse Hjort Fog (herover) kunne juble over sit føringsmål til Ravnsbjerg/Løgstrup, og da spillende træner Rasmus Dudeck i det 56. minut pressede en Skals-forsvarer til en fejl og efter følgende driblede uden om målmand Rasmus B. Pedersen, lignede det en afgørelse, da han scorede i et tomt mål.

Det fik da også Skals-træner Orla Krogh til at rokkere om og sætte Baghi længere frem på banen i håb om, at han kunne tilføre noget til offensiven. Det blev ikke til en afgørende vending, selv om Skal nu kom mere på bolden. En reducering var dog ikke i sigte, og i stedet lukkede Ravnsbjerg/Løgstrups Gustav Emil Lange af i det 88. minut til slutresultatet 3-0.

Rasmus Dudeck passerer Rasmus B. Pedersen og scorer til 2-0. Foto Benjamin Christensen.

Dermed var de 215 betalende tilskuere blevet vidner til et fuldt fortjent titelforsvar af det unge R/L-hold, der dog havde 3 rutinerede folk i skikkelse af Rasmus Dudeck, Steffen Bundgaard og Jesper Moselund Carlsen på holdet.

Det blev en fair spillet kamp uden brug af kort, men dommer John K. Pedersen havde også glimrende styr på begivenhederne sammen med sine linjedommere Flemming Jensen og Ole Johnsen. Og så kunne vinderne lade sig hylde med Fjends Folkeblads vandrepokal fra 1983, pokal til ejendom, 4.000 kr. og tøjpræmier, inden champagnepropperne sprang.