Underholdende kamp om 3. pladsen

Selv om det regnede det meste af lørdagens første kamp og paraplyerne måtte frem, så var der underholdning for alle pengene, da Sparkær og Feldborg/Haderup skulle spille om 3. pladsen. Det endte med en 7-6 sejr til FHIF efter amr. straffespark. Den ordinære kamp endte 3-3.

Feldborg/Haderup lagde tryk på fra starten og kom foran 1-0 ved Modou Jarju efter kun 5 minutter, og da Mikkel Brødbæk gjorde det til 2-0 idet 20. minut, så det ikke godt ud for de rød/hvide. FHIF-erne var klart bedst før pausen, hvor Sparkær ikke kom frem til noget alvorligt.

Sparkærs Frederik Andersen i kamp om bolden med FHIF-anfører Rene Bjerg Simonsen, der så gult i 2. halvleg.

Det gjorde de så til gengæld i starten af 2. halvleg, hvor Kasper Møller med to hurtige mål i det 46. og 49. minut skabte ny spænding i kampen. Målene satte gang i Sparkærs spillelyst, mens det så ud til at FHIF-erne mistede lidt af gejsten.

De var dog stadig farlige, og med et kvarter igen slap Jens Lago Henriksen pludselig fri og scorede. Det kunne ligne en afgørelse, men Sparkær spillede godt i 2. halvleg og søgte fortsat udligningen. Den kom i det 88. minut, da Daniel Brøns flot headede et hjørnespark fra Oliver Andersen i mål.

Daniel Brøns efter sin sene udligning. Tv. Kasper Møller og th. Frederik Andersen og Mads Trærup Johansen.

Så måtte vi direkte i amerikansk straffespark, som nok engang viste sig at være en svær øvelse for spillerne. Hvert hold får tildelt 5 spark, men efter de første  5 var stillingen 3-3, og så får hvert hold et spark, til der falder en afgørelse. Her brændte begge hold spark nummer 6 og Sparkær også nr. 7, inden Joachim Henriksen kunne sparke den sidste bold i mål til 7-6 til FHIF. Øvrige målscorer for FHIF var Per Pedersen, Gustav Brødbæk og Sebastian Kristensen. For Sparkær scorede Daniel Brøns, Nicolaj Broch Andersen og Kasper Møller.

FHIF-anfører Rene Bjerg Simonsen med pokal og gavebevis på 1.000 kr. Han fik i den første kamp i turneringen en hjernerystelse, men kom heldigvis tilbage i semifinalen. Både FHIF-erne og Sparkær-spilerne modtog en tøjpræmie.