Utilfredsstillende 0-løsning for Sparkær

Hvis Skals FF var ineffektive i sidste uges kamp mod Mønsted, så var de til gengæld effektive i lørdagens kamp mod Sparkær. Det var dog ikke foran mål, for der var de sjældent og havde kun et enkelt farligt forsøg i 2. halvleg, som gik lige forbi stolpen. Ellers havde de nok at gøre med at pakke sig på egen banehalvdel, og den opgave løste de effektivt.

De kunne dog ikke holde Sparkær fra chancer, og hjemmeholdet skabte en del halve og hele tilbud i både første og anden halvleg, men Skals havde i Frederik Broberg en vågen og dygtig målmand. Kasper Møller og Frederik Andersen havde et par gode muligheder i 1. halvleg, ligesom Daniel Brøns var tæt på at dirigere et hovedstød i mål. Skals var ikke i nærheden af at ramme Sparkærs mål, men de havde dog en god perioden en 10 minutters tid i 1. halvleg, hvor de kom længere frem. Sparkær sluttede dog halvlegen bedst og pressede på for en scoring.

Asger Fjeldsted blev sammen med Daniel Brøns stemt ind som Sparkærs to bedste i kampen. Bagved Nicolaj Broch Andersen og th. Kim Sommer, Skals.

Efter pausen var billedet lidt det samme – Sparkær havde bolden mest, og spillet foregik på modstandernes banehalvdel. Det kom til et par store Sparkær-chancer, de største til Kasper Henriksen. Et mål på en friløber blev annulleret for off-side, og da han blev spillet helt fri af Oliver Andersen i det lille felt, ramte han målmanden. Det kunne have været forløsningen og afgørelsen. I slutminutterne blev Sparkær tydeligt snydt for et straffespark mod Kasper Møller, der fik benene fejet væk tæt under mål. Sparkærs protester hjalp ikke, og så endte det 0-0.

Det kunne de rød/hvide ikke være tilfredse med efter spil og chancer, for det burde være endt med en sejr i dag. Daniel Brøns var i Mikkel Mackenhauers fravær rykket ned i midterforsvaret, og den opgave løste han perfekt og fik da også næstflest stemmer efter Asger Fjeldsted, der også spillede en fin kamp. Sparkær forsøgte at spille bolden rundt, men der manglede ind imellem lidt tænding, og den afgørende aflevering. Skals kan være glade for det ene point, mens Sparkær-spillerne med god grund hang lidt med næbet over kun at få et point.

Næste modstander bliver topholdet fra NUGF, der gæster Sparkær 2. påskedag kl. 14.30.