Vridsted smed oprykningsmuligheden

Det var en såkaldt “6 points kamp”, da topholdet fra Spøttrup Motion & Sport lørdag eftermiddag besøgte Vridsted Stadion. Gæsterne var inden kampen 4 point foran Vridsted, dog med en kamp mere spillet, men det krævede nok en sejr, hvis Vridsted fortsat skulle spille med om oprykningen.

Den kom ikke, for Sallingfolket kunne rejse hjem med en smal 3-2 sejr. Vridsted kom ellers foran 1-0 i 1. halvleg ved Henrik Iversen, og følte sig i den periode også snydt for et straffespark, inden Spøttrup fik udlignet kort før pausen.

Vridsted tog igen føringen efter pausen, da Peter Lajgaard headede Rasmus Rahbeks fine indlæg i mål. Hjemmeholdet kunne dog ikke holde fast, og gæsternes to efterfølgende mål lignede et par fæle kiks i Vridsted-forsvaret.

Vridsted havde et par muligheder for udligning mest i form af høje indlæg i feltet, men gæsterne havde også et par kontraløb, der kunne have lukket kampen.