Borup nedlagde Borup

Ravnsbjerg/Løgstrups Simon Borup har åbenbart arvet faderens (Søren Borup) målnæse, for han scorede ikke færre end fem af R/L’s seks mål i 6-1 sejren over Borup. Dermed er de unge R/L-spillere klar til semifinale mod Stoholm torsdag.

Og i aftenens kamp fik holdet for alvor styr på spillet efter to indledende sejre, hvor spillet ikke just har været prangende. Men i aften var der ingen tvivl – især efter pausen kom Borup til kort overfor et velspillende R/L-hold.

Simon Borup lykønskes efter en af sine fem scoringer. Foto: Benjamin Christensen.

Der skulle gå næste en halvleg, inden Simon Borup startede sit målshow i det 30. minut. Efter pausen scorede han til både 2-0 og 3-1, inden Lasse Fog gjorde det til 4-1. Borup sluttede så med to mål i det 65. og 70. min. Anders Tougaard reducerede for Borup til 2-1 efter 40. min.

Niels Klausen, Borup-træner:
Uha – ja hvad siger man lige ovenpå sådan en kamp. Efter at vi er godt med i de første 35 min. må vi erkende, at vi laver alt for mange fejl i 2. halvleg. Men også ros til R/L, som spiller en god kamp.

Rasmus Dudeck, Ravnsbjerg/Løgstrup-træner:
Helt modsat i lørdags spillede vi en god 1. halvleg og en endnu bedre 2. halvleg. Vi styrede kampen, og Borup kom ikke frem til det store. Simon Borup gjorde det til et 12-tal og scorede hele 5 mål. Nu ser vi fem til semifinalen og glæder os.