Første Trænertips på plads

Og der er Stoholm-træner Jesper Lindegaard, der melder offensivt ud og har sit hold til at gentage triumfen fra 2019.

Traditionen tro har vi en lille konkurrence mellem de 8 træner om, hvem der kan gætte holdenes endelig placering. Det har gennem årene vist sig at være en svær øvelse for “eksperterne”, men vi sætter 3 fl. rødvin på spil til den, der får flest rigtige placeringer.

Se Trænertips

Årets første prognose i Tips 12

50 kuponer er allerede indsendt, og på den baggrund bringer vi her den første prognose for Tips 12 – Fjends Cup 2020.

Det er næsten altid de samme hold, som gøres til favoritter, og tak for det. For det er nemlig derfor, at vi stort set hvert år ser store overraskelser. Og set herfra er de allerede på vej igen.

Et hold som Feldborg/Haderup er voldsomt undertippet mod både Skals og Sparkær. Det kan godt gå hen og blive en skidt beslutning hos mange tippere. Jeg tror, at “den gule fare” for alvor vil vise sig frem i år.

Se årets første prognose.

-hp

 

Ledigt billetsponsorat

På grund af Corona har vi været lidt sent ude med de sidste sponsorater i år. Vi har dog mødt stor velvilje, og alle sponsorater er på plads på nær en.

Det er billetsponsoratet, hvor INVITA Viborg de senere år har være meget synlig. I 2019 var der tilskuerrekord med næsten 1.500 solgte billetter, som også bruges til lodtrækning om masser af publikumspræmier.

Var det noget for dig? Eller kender du en, der kunne være interesseret?

Kontakt HP – 21 75 43 17

Gule kort annulleres før straffesparkskonkurrence

Det er en af nogle få ændringer i Fodboldloven, som træder i kraft til efteråret, og som dommerne skal til at huske på. Men selvfølgelig også alle os, der kigger på!


Trioen i sidste års semifinale mellem Skals og Ravnsbjerg/Løgstrup. F.v. Jonas Boye Krag, Jan Dahl og Martin Krag. 

Det kan meget vel blive aktuel ved Fjends Cup, hvor det ofte ender i amerikansk straffespark i enten semifinalen eller de afsluttende kampe.

Se de væsentligste ændringer.