Feldborg/Haderup kom ned på jorden igen

FHIF-erne kunne ikke følge den fine sæsonstart op med endnu en hjemmesejr i lørdagens kamp mod Bording. Det blev til et 1-2 nederlag til et hold, som Feldborg/Haderup havde slået med hele 5-0 i en træningskamp kort før påske.

  • Måske det gav en falsk tryghed, jeg ved det ikke, men vi ramte slet ikke dagen. Vi spillede en skidt første halvleg, hvor Bording kom på 2-0 i løbet af 5 min. omkring den halve time. Ved det første mål, ventede vi en off-side kendelse, men linjedommerens flag blev nede. Det rystede os lidt, så de hurtigt kunne score til 0-2, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk.

I pausen blev der snakket om, at det nu handlede om for alvor at komme tilbage i kampen, men selv om 2. halvleg var bedre, lykkedes det ikke for alvor for hjemmeholdet at komme frem til afgørende chancer.


Modou Jarju scorede på straffespark. Arkivfoto Fjends Cup.

En stor en kom der i det 80. minut, da Jens Lage Henriksen blev fældet i feltet, og her scorede Modou Jarju sikkert på straffesparket. Desværre for Jens Lage blev han skadet i foden og måtte en tur på sygehuset, hvorfra han dog blev sendt hjem med uforrettet sag, da foden var voldsomt hævet. Forhåbentlig er det ikke alvorligt for den målfarlige FHIF-er

  • Det blev aldrig vores kamp, og vi må erkende nederlaget til et rutineret Bording-hold, der ikke kom til Feldborg for at underholde, men efter de 3 point. Vi var OK med i kampen men ikke nok til at true dem, erkender Simonsen.

Nu venter en ny svær udekamp mod Foulum, som senest slog Skals. Den kamp spilles på lørdag.

-hp

Mønsted fortsætter fremmarchen

Mønsted fortsætter den gode sæsonstart og tog fredag aften den tredje sejr i træk i en målrig affære ude mod Viborg Nørremarken. 3-5 stod der på måltavlen, da dommer Henrik Wiper fløjtede kampen af.

Mønsted kom bedst fra start og førte 2-0 ved pausen på mål af Mads Langhoff-Jensen (22. min.) og Morten Harritz (44. min.) Hjemmeholdet kom dog tilbage i kampen med to hurtige mål i det 61. og 65. minut.


Mads Langhoff-Jensen Åbnede scoringen. Bagved Andreas Eriksen, der var Mønsteds profil på midtbanen. Arkivfoto Jacob Mackenhauer

Det rystede dog ikke Mønsted-spillerne, for Kasper Henriksen svarede igen allerede i det 67. minut og øgede til 2-4 med 10 minutter igen. Et selvmål af Sune Langhoff-Jensen skabte kortvarig spænding, men Christoffer Fejring lukkede og slukkede til 3-5 med to minutter igen.

En tilfreds Mønsted-træner Jacob Sørensen glædede sig dagen derpå over sejren, for Nørremarken var i hans optik et godt hold.

  • Men vi spillede rigtig godt, og kunstgræsunderlaget passede os fint. Her kunne vi for alvor få vores kombinationer til at fungere og spille på vore præmisser. Jeg synes, vi viste, at vi tror på det, vi laver, og jeg så Andreas Eriksen boltre sig på midtbanen med en flot indsats, fortæller Jacob Sørensen til fjendscup.dk

-hp