Forårets puljer på plads

DBU Jylland har i dag offentliggjort forårets puljer fra serie 4 og opefter.

Sparkær og Mønsted tørner sammen i en meget lokal serie 3 pulje, hvor også Stoholm, Ørslevkloster og Ravnsbjerg/Løgstrup er at finde sammen med Søndermarken og Nørremarken. Altså en pulje med kun 7 hold, som er konsekvensen af afslutningen af 2020-sæsonen. Se puljen.

Feldborg/Haderup og Skals, der begge rykkede i serie 2, er kommet samme pulje, der strækker sig fra Herning i syd til Foulum i nord. Se puljen.

Borup er endt i en “Himmerlandspulje” med masser af lokalopgør, f.eks. mod Ulbjerg, Hersom/Bjerregrav, Klejtrup og Møldrup/Tostrup. Se puljen.

Så er der bare at håbe, at verden har ændret sig til foråret, så vi kan få lov at starte turneringen den 28. marts 2021.

-hp

Borup-spillerne får krudt i støvlerne næste år

Borup IF offentliggjorde i går fredag afløseren for Niels Klausen som som cheftræner for seniorspillerne. Valget er faldet på Kristian Kjær fra Halskov ved Højslev – blandt venner kaldet “Krudt”, og det er en erfaren træner, som skal styre de gul/blå stribede i Låstrup.


Det nye trænerteam f.v.: Assistenttræner Steffen Frederiksen, cheftræner Kristian Kjær og målmandstræner Bo Soelberg. Foto: Borup IF.

Læs mere

Kasper “Speedy” Henriksen skifter (måske) til Skive IK

Mønsteds målmaskine (36 mål i efteråret) Kasper Henriksen kommer måske ikke til at bombe mål ind for Mønsted i serie 3, når forårsturneringen går i gang. Han har nemlig besluttet at prøve talentet af i Skive IK, der ud over divisionsfodbold byder på både Jyllandsserie og serie 2 i 2021.


Kasper Henriksen (th). Arkivfoto

Til fjendscup.dk fortæller Kasper:

  • Jeg har lyst til at prøve på et højere niveau, så derfor har jeg haft en god snak med Skive IK. Vi har aftalt, at jeg træner med fra start den 23. januar og så 2 måneder frem. Så tager vi en snak, hvor både SIK og jeg kan vurdere, hvad fremtiden skal bringe. Det synes jeg, er en god måde at gøre det på.

-hp

Go’ humor i Ørslevkloster

Ørslevkloster IF – p.t med førsteholdet i serie 3 – har lavet ny træneraftale for 2021.

Det er med Peter Ellebæk fra Skive, som i år har trænet Ulbjerg og tidligere har deltaget i Fjends Cup som træner for Feldborg/Haderup. Ellebæk blev præsenteret på et “lukket” pressemøde, der blev sendt live på facebook.

Se video

-hp

Åges sidste seniorkamp var i Sparkær

Her dømte han den tidligere omtalt specielle oprykningskamp i serie 6 mellem Sparkær og Højslev St. Gæsteskribent Ole Tang har skrevet nedenstående indlæg.

Ryg og knæ stopper karrieren efter 45 sæsoner
En ungdomskamp i Spøttrup 1. november 2020 blev fodbolddommer Åge Johansens sidste kamp – efter 45 års indsats med fløjten.


Foto Jacob Mackenhauer Drensborg.

Den 69-årige mand fra Rønbjerg er som udgangspunkt ked af at stoppe sin mangeårige hobby, da han fortsat nyder at afvikle en kamp, men en ryg, der er slidt og et knæ, der smerter, har gjort udslaget.

  • Hvis der sker et mirakel, og jeg får det bedre i ryg og i knæ, så begynder jeg igen, men det sker næppe, så jeg tror, det er slut, siger Åge Johansen, der tog fat med fløjten i 1975, da hans egen fodboldkarriere kom til vejs ende – også grundet skader.
  • Jeg har arbejdet knap 38 år på slagteri, så det har jo også slidt på kadaveret. Jeg skal vist være glad for, at det har kunnet gå, så længe som tilfældet er. Jeg vil hellere stoppe selv, end at nogen skal komme og fortælle mig, at det skal have ende, siger han.

Åge Johansen har aldrig haft store ambitioner på vegne af sin dommergerning, men været en af kampfordelerens sikre stik, når de sidste kampe skulle afsættes.

  • Jeg holdt pause på grund af diskosprolapser i ryggen i 2014 og 2015 – ellers har jeg taget 1-2 kampe pr. spillerunde alle år. Det har været en rigtig god hobby og givet en masse rent socialt, som jeg har været glad for, siger Åge Johansen, der selv tæller, at han har dømt noget, der ligner 2000 kampe gennem de mange sæsoner.

tang