Stoholms miniturnering kom fra land

Her mandag aften mødtes de fire andethold fra Stoholm, Sparkær, Mønsted og Borup i de første kampe i Stoholms miniturnering for serie 5 hold.

Turneringen åbnede med lokalopgør mellem Sparkær og Mønsted – to hold der også mødtes i juni måned med en 5-0 sejr til Mønsted. Men i aften fik Sparkær revanche, selv om de måtte ud i straffesparkskonkurrence, før afgørelsen faldt.


Sparkær udlignede til 1-1 på straffespark.

Mønsted kom hurtigt foran 1-0 på mål af Kasper Klarborg, men Mathias Thomsen udlignede efter 25. min. på straffespark. Kort før pausen bragte Claus Østergaard Mønsted i front igen på et flot frispark, men Anders Brøns fik udlignet efter 47. minutter.

Det var en jævnbyrdig kamp, hvor Sparkær havde bolden mest, og Mønsted var sjældne gæster ved Sparkær-målet i 2. halvleg. I de døende minutter kunne Sparkær have sikret sejren, men Muhamet Emeni drønede bolden på overliggeren.


Anfører Mathias Thomsen scorede på straffespark. I baggrunden lillebror Malthe.

Derfor måtte det hele afgøres på straffespark (almindelige), og her var Sparkær-spillerne lige en tand skarpere end Mønsted. Sparkær scorede på 5 mod Mønsted 4, og dermed endte kampen 7-6. Det betyder, at Sparkær spiller finale på torsdag kl. 19.20 mod Stoholm, der vandt 1-0 over Borup på et mål i 1. halvleg af Mikkel Søndergaard. Mønsted og Borup spiller om 3. pladsen kl. 18.00.

-hp

“Speedy” tog også en topscorerpris

Ud over topscoreren ved kampene i Fjends Cup kårer vi hvert år en topscorer i den ordinære DBU Jylland turnering blandt spillerne hos de 8 klubber, der deltager i Fjends Cup. Normalt for efter/forår.

Da turneringen har ligget stille i foråret på grund af Corona, måtte vi finde en vinder på baggrund af kampene i efteråret 2019. Og det blev Kasper “Speedy” Henriksen fra Mønsted, som herover har fået overrakt en lille gave og et diplom. Han havde muligheden for en dobbelt triumf, men formåede ikke at score i Mønsteds kamp om 3. pladsen.

-hp

Historieskrivningen fortsætter

Det har været en Fjends Cup, der på stort set alle parametre nåede nye højder, og her mandag, hvor der er gjort status og ryddet op, kan vi så konstatere et par nye rekorder.

Karen har haft den mest travle Fjends Cup som pølsedame og har langet i alt 948 pølser og 240 toast over disken. Kort ind i kampen om 3. pladsen troede hun, at grillen sprang i luften, men det var en bold, der ramte lige ned i låget på grillen. Godt den ikke ramte en meter til højre 😊

Og mandag formiddag kunne chaufføren fra Hancock så for første gang hente udelukkende tomme fustager med hjem til Skive. Men ingen gik tørstige hjem lørdag, for lageret af flaskeøl slog til.

-hp

Trænertips til Benny Simonsen

Feldborg/Haderup-træner Benny Simonsen var bedre end sine kolleger til at gætte holdenes endelige placering i årets Fjends Cup.


Benny Simonsen tv med sønnen Rene. Arkivfoto

Han havde 4 rigtige placeringer, og det var en enkelt bedre end Niels Klausen, Borup, Jesper Lindegaard, Stoholm og Mønsteds trænerduo Niels Erik Kristensen/Jacob “Døgner” Sørensen.

For indsatsen får Simonsen 3 fl. rødvin, og da han – mod forventning – ikke var med i slutspillet og ikke var i Sparkær lørdag, vil vi sørege for at vinen kommer til Feldboerg på et tidspunkt.

Se Trænertips

-hp

Stoholm byder på lille turnering

Som tidligere nævnt her på siden, så arrangerer Stoholm IF en lille opvarmningsturnering for 4 hold i serie 5 i denne uge. Og der tages hul på kampene allerede i aften med følgende program:

18.00: Sparkær-Mønsted

19.20: Borup-Stoholm

Vinderne mødes i finalen torsdag kl. 19.20, mens taberne mødes kl. 18.00

Så selv om Fjends Cup netop er slut, er det stadig muligt at komme til seriefodbold i området, og fadølsanlægget og grillen er tændt.

-hp