Mønsted foran to finaler

Oprykningsræset i Mønsteds serie 3 pulje spidser til med to runder tilbage. MIF-erne gjorde deres til at holde liv i oprykningsdrømmene ved i dag at slå Holstebro med 6-3 hjemme i Mønsted. Næsten samtidig spillede de to andre oprykningskandidater Borbjerg mod RLK, og med en 4-2 sejr til Borbjerg, er alle tre hold nu i spil.

Kampen fik en hektisk start, da gæsterne tordnede et mål ind allerede i første minut, uden at en Mønsted-spiller havde rørt bolden. Men så vendte kampen totalt fra det 12. til 17. minut, hvor Mønsted scorede 4 gange og reelt lukkede kampen. Martin Harritz med de to første, og derefter Nicklas Grønbæk Lausen og Kasper Henriksen. Mere blev det ikke til i en første halvleg, som Mønsted dominerede og havde flere tilbud, mens gæsterne nøjedes med at teste stolpen en enkelt gang.


Tre målscorere fra Mønsted. F.v. Nicklas Grønbæk Lausen (2), Sebastian Drensborg og Kasper Henriksen.

Sebastian Drensborg kom først på et indlæg fra Martin Harritz allerede i det 47. minut, Holstebro reducerede 3 min. senere, men så slog Nicklas Grønbæk Lausen til igen blot et minut senere til 6-2. Så var der tilstand i scoringerne indtil 5 min. før tid, hvor Holstebro reducerede nok engang efter en god periode, hvor de fik Mønsted presset lidt tilbage. Sejren kom dog aldrig i fare og var fuld fortjent mod et ikke ueffent HB-hold

Mønsted-træner Jacob Sørensen så kampen fra trappen op til loungen, og har denne kommentar:

  • En kamp, hvor vores 1. halvleg er den bedste i sæsonen. Vi udnytter stort set alle vores chancer i 1 halvleg og spiller noget rigtigt godt fodbold. Stor ros til især unge  Nicklas Lausen, som virkelig gjorde en forskel. Nu venter der 2 finaler, som kan afgøre, om vi skal spille serie 2 til foråret.

-hp

 

Klaudi fik sin kamp nr. 3700

Og det skete søndag eftermiddag på det hyggelige gamle stadion i Selde i Nordøstsalling. Det hele var ellers af Klaudi planlagt til at skulle ske i går lørdag i serie 5 kampen mellem Mønsted og Sparkær, men som tidligere nævnt kunne Sparkær ikke mønstre et hold til den kamp.


Klaudi på pletten og har dømt frispark til Fursund.

Det var derfor med lidt bange anelser, at Klaudi så frem til dagens kamp, men den blev heldigvis gennemført og sikkert ledet af den 76-årige fodbolddommer. I en kortløs kamp vandt hjemmeholdet Fursund med 4-1 over Sundsøre/Roslev, og den sejr sikrede hjemmeholdet oprykning til serie 4.


60 år imellem 16 årige Jesper fra Sundsøre/Roslev og Klaudi.

Som altid, når Klaudi runder 100 kampe, giver han en øl til spillerne efter kampen, og det var ingen undtagelse i dag. Undertegnede havde på vegne af Mønsted IF og Sparkær IF medbragt en lille gave til jubilaren, som var planlagt at skulle gives i går.


Der blev skålet med spillerne efter kampen – her med de orange fra Sundsøre/Roslev.

Det glædede den rutinerede dommer, der havde travlt med at komme hjem til Karup, da han og fru Bodil tager på en lille ferie til Prag. Så der bliver ingen kampe i næste uge, inden parret vender hjem på fredag.

-hp

Nørremarken kan selv sikre play off

Med en 3-1 sejr ude over bundholdet fra Alhedens har Nørremarken bragt sig i en gunstig position på 2. pladsen i puljen – endda med en kamp færre end konkurrenterne Sparkær og Søndermarken. Ja, de kan også nå VFF på 1. pladsen, hvis de grønne snubler mod Sparkær og Kjellerup. Om dagens kamp skriver træner Kurt Mogensen:

“Pligt sejr i Frederiks.Trods kun fire point i de første 11 kampe bed Frederiks godt fra sig – Vi var som ventet meget på bolden, men med fem afbud fra start 11′ sidst, blev det en noget alternativ startopstilling. Derfor blev den første del af kampen noget rodet affære, og spillerne skulle lige finde ind i rytmen.

Lasse Grønfeldt var til dagens kamp blevet trukket frem fra det centrale forsvar og sat i afslutterrollen – Det var netop Lasse Grønfeldt, som i det 19. min. scorede til 1-0 hvor han var trukket tæt under mål og scorede sikkert. Ét koks på midten satte en Frederiks spiller i dybden syv min senere, og pludselig ud af ingenting fik Frederiks udlignet – som også var halvlegs resultatet.

En spillestilsændring i halvlegen gav det ønskede pres på Frederiks forsvaret, hvor Frederiks havde nok at gøre med at holde Nørremarken fra fadet. I det 53. min var Lasse Grønfeldt på pletten igen og bragte fortjent os på 2-1 Ét flot hovedstødsmål, så det er ikke prøvet for sidste gang med Lasse Granfeldt i front 😉. Mads Emil Egelund scorede til 3 – 1 i det 63. min – Derefter havde Frederiks ét par halvfarlige chancer, inden vi gik tilbage og spillede med fire i forvaret og lukkede kampen. Men ros til ét Frederiks hold som kæmpede bravt igennem samtlige 90. min.

Den udsatte kamp mod Sdr. Rind/Vinkel bliver spillet på tirsdag på Metropol Park, og med en sejr kan vi slå ét hul på fem point til Sparkær, som har valgt at spille med om playoff pladsen i kredsen. Spændende afslutning på én spændende sæsonen er i vente ⚽ Sdr. Rind/Vinkel, der efter ét overraskende nederlag i Kjellerup – har løkken om halsen – Så svær kamp i vente tirsdag aften – men også en aften hvor profilerne igen er klar.”

-hp