Mens vi venter på DBU Jylland

Seniorkampene sluttede brat i går søndag, og nu venter mange fodboldspillere og -ledere på, hvordan DBU Jylland vil afslutte turneringen. I flere puljer er op- og nedrykning ikke afgjort, og holdene har ikke alle steder spillet lige mange kampe. Der er lovet en udmelding i denne uge, og indtil den kommer, vil der givetvis blive gisnet og diskuteret om mulige løsninger.

For Fjends Cup holdene er der meget, der ikke er afklaret. Skals og Mønsted er oppe – det kan er ikke herske tvivl om, ligesom Borup ikke rykker nogen steder. Og Sparkær bør også som 7. bedste 2-er i serie 4 være sikker på oprykning. Se stillingen.


Kasper Møller og Sparkær-lejren håber på en afgørelse, der sender dem i serie 3.

Feldborg Haderup er lige nu nr. 1 med 31. point for 13 kampe, mens Holstebro har 28 for kun 12 kampe. De to hold skulle efter planen mødes i den sidste kamp i Feldborg.

I den anden ende var der lagt op til en finale om at undgå nedrykning mellem Ravnsbjerg/Løgstrup og NUGF, men lige nu er R/L under stregen 1 point efter NUGF. Og Stoholm er med lørdagens nederlag sikker på nedrykning. Eller er de? Det afhænger alt sammen af, hvad DBU Jyllands bestyrelse beslutter i denne uge.

Jo – spændingen er intakt, selv om bolden ikke ruller længere.

-hp

Team Tangen drillede igen Feldborg/Haderup

Team Tangen – Harboøre/Thyborøn – har nu for anden gang i efteråret taget point fra topholdet Feldborg/Haderup. I første runde blev det til et 1-2 nederlag hjemme, og lørdag endte kampen i Thyborøn 2-2. Det ændrer dog ikke ved, at FHIF-erne slutter på førstepladsen med 31 point, for forfølgerne fra Holstebro har sandsynligvis spillet færdig, da deres kamp var programsat til mandag og dermed udsat.

De gule fik ellers en fin start på kampen og kom foran allerede i det 4. minut ved Joakim Henriksen, og det blev 2-0 efter en halv time ved Jens Lago Henriksen. Herefter havde FHIF godt styr på kampen og havde chancer for yderligere scoringer. De kom ikke, så i stedet fik hjemmeholdet reduceret kort før pausen.

Efter pausen fik Feldborg/Haderup modvind på en tung bane, men det blev dog en jævnbyrdig halvleg, hvor Team Tangen fik udlignet med 5 min. igen på en tilfældig chance.

  • Det var måske fair nok, men vi havde vores muligheder. Jeg er under alle omstændigheder vældig tilfreds med vores efterår, hvor vi desværre ikke fik den ønskede finale mod Holstebro næste weekend, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk.

Han var afsted uden sønnen Rene Bjerg Simonsen, der fredag blev far for første gang til en lille datter: TILLYKKE til Rene herfra!

-hp

Mønsted sluttede med endnu en sejr

Pilen har hele efteråret kun peget en vej for Mønsted, og det er op. Lørdag sluttede de sæsonen med en 3-0 sejr ude over Spøttrup Motion, et hold der i den modsatte kamp holdt 0-0 til ind i dommerens tillægstid, hvor et straffespark afgjorde kampen til Mønsteds fordel.

  • Denne gang stod de ikke så kompakt, som sidst vi mødte dem, og det er et ganske udmærket hold, der denne gang kom længere frem og ville spille med. Vi skulle da også bruge et kvarter i hver halvleg, før vi fik spillet til at flyde, fortæller træner Jacob Sørensen til fjendscup.dk.

Han så Spøttrup mest leve på omstillinger, men blev ikke for alvor farlige, og Mønsted-målmand Gustav Jønsson måtte kun hive en enkelt redning frem. Mønsted kom foran 1-0 efter 19. minutter ved Morten Harritz, og det var også stillingen ved pausen. Efter 67 minutter øgede Martin Harritz, og Kasper Henriksen gjorde det til 3-0 efter 77 minutter.

  • Da vi kommer på 2-0 er kampen lukket, og vi har styr på det. Det var en udramatisk kamp, men Spøttrup trak to gule kort, og jeg synes også, at de spillede lidt hårdt. Det blev en fin afslutning mod et OK hold, og nu glæder vi os til foråret i serie 3, slutter Jacob Sørensen.

-hp