Feldborg/Haderup holder fast i toppen

Med en stensikker 4-0 sejr over bundholdet Vildbjerg lørdag holder Feldborg/Haderup trit med Holstebro i toppen af pulje 31 i serie 3.

  • Det lunede med 3 point, men det var også en kamp, som vi skulle vinde for at følge med Holstebro i toppen, fortæller træner Benny Simonsen til fjendscup.dk

Han så en 1. halvleg, hvor gæsterne fra Vildbjerg kæmpede hårdt for deres sag, men hvor FHIF-erne dog havde ovetaget. Det blev dog kun til et enkelt mål sat ind af Per Jensen efter lidt klumpspil.

Efter pausen blev hjemmeholdets overtag mere markant, og Jonas Henriksen kunne efter et kvarter øge til 2-0, da han fulgte godt op, efter at målmanden havde halvklaret et langskud. Det blev 3-0 igen ved Per Jensen i det 80. minut, inden Lucas Bertelsen sluttede af til 4-0 i kampens sidste minut.

  • 2. halvleg tippede det over til os, og det blev faktisk en rolig affære, hvor der aldrig var tvivl om resultatet, slutter Benny Simonsen.

Næste kamp er også hjemme i Feldborg mod naboerne fra Herrup på lørdag 13.30.

-hp

 

“Tak fordi du kom”

Med baggrund en række uheldige sager, hvor breddedommere er blevet “svinet til” af spillere, valgte Mønsted IF lørdag den 26. september 2020 at sige “Tak fordi du kom” til dommerne i to seniorkampe. Vi har modtaget følgende fra Mønsted IF:

“I Mønsted IF Fodbold siger vi “Tak for du kom”, og i de næste tre kampe på Børge Siwert Park sætte dommeren i fokus.

I ugens løb har vi hørt flere historier om breddedommere, der bliver svinet og overfuset, når de dømmer kampene ude i klubberne fra spillere, ledere og tilskuere, Senest en 18 årig kvindelig dommer i Sønderjylland, der i kampen blandt andet fik prædikatet “ fucking luder”. Det er simpelthen ikke i orden, og noget  vi som fodboldklub tager skarp afstand fra.

Vi skal som breddeklub være mere end taknemmelig for, at der uge efter uge er dommere, der vil fordele sol og vind lige. Det vil være utrolig surt at træne to gange i ugen, og så bliver weekendens kamp aflyst pga. manglende dommer.

Vi vil derfor med denne lille erkendtlighed (3 Grubeøl, red.) sige “Tak fordi du kom”

Hør Frank Mikkelsens tale til Ole Johnson inden serie 4 kampen mellem Mønsted og Vinderup

-hp

Streg i regningen for Ravnsbjerg/Løgstrup

Torsdag aften spillede R/L en udsat kamp i Viborg mod NUGF, og det var nok en kamp, som Ravnsbjerg/Løgstrup havde set som en mulighed for 3 point. Men det blev hjemmeholdet, der med en 3-2 sejr løb med de 3 point. Træner Rasmus Dudeck har sendt denne rapport:

“Så gik vi fra 3 sejre på stribe til 3 nederlag på stribe. Kampen mod Nørremarken var sæsonens 2. dårligste kamp. Vi var slet ikke tilstede, og det kunne allerede mærkes under opvarmningen.

1. Halvleg var under al kritik. Nørremarken scorede kort før pausen. I pausen blev vi enige om at steppe op, men det hjalp ikke – tværtimod kom vi bagud både 2 og 3-0. Da der var spillet ca. 65 min. dukkede Kristoffer Frost og fik reduceret til 3-1.

Først derefter begyndte vi at spille nogenlunde bold igen. Thomas Øster reducerede yderlige på et flot mål. Og der var tro på tingene, men det afgørende pres fik vi desværre ikke sat ind. Nørremarken vandt fortjent, og vi er nu godt og grundigt viklet ind i nedrykningsspillet.

Kampens spiller blev Kristoffer Frost.

Næste kamp er på søndag hjemme mod Ulbjerg, hvor Seier Park bliver officielt indviet og Lars Seier kommer.”

-hp

Sparkær bliver igen snydt for kamp

Sidste weekend var det Sundsøre/Roslev, der meldte afbud, og nu er den gal igen. Allerede i går onsdag fik træner Poul Vistisen besked fra Skive Seminarium, at de ikke kunne samle hold på deres egen bane på lørdag.

  • Vi har kun 7 spillere på lørdag, så vi er nødsaget til at melde afbud, lød meldingen fra Seminariet.

Vi kan jo ikke gøre noget ved det, men det er godt nok træls for spillerne, der nu får 3 ugers kamppause inden lokalbraget mod Mønsted den 3. oktober. Det er ikke optimalt, men træningslysten fejler ikke noget – her torsdag aften fyldte 23 mand godt på træningsbanen.

-hp