Nyt stort Sparkær-nederlag

Målene rasler ind i den forkerte ende set med Sparkær-briller. 22 mål er der scoret i 4 kampe mod Sparkær, der selv har nettet 11 gange, og det er faktisk kun de to tophold, der har scoret flere mål. Men lukker man mere end 5 mål ind i gennemsnit, så vinder man ikke fodboldkampe på serie 2 niveau, og det har hele tiden været det, man frygtede for de stribede.

De fik ellers en rigtig fin start på aftenens kamp mod Kjellerup. Allerede i det 3. minut reddede en Kjellerup-fod på stregen efter et hovedstød fra Anders Holm, men blot to min. senere scorede Kasper Henriksen til 1-0 efter en flot fremlægning fra Kasper Møller. Herefter var Sparkær godt med i det første kvarter, og der skulle et straffesprak i det 22. minut til for Kjellerup for at udligne. Bolden ramte William Daa på armen, og det gav straffespark og gult kort. Jonas Drensborg var dog meget tæt på at redde skuddet, men ind gik den.

Jonas Drensborg stod en fin kamp i målet trods 6 mål.

Herefter overtog gæsterne initiativet, og to hurtige mål i det 37, og 38. minut slog benene lidt væk under Sparkær-spillerne, der dog holdt stand til pausen. Igen fik Sparkær en fin start på 2. halvleg, da Kasper Møller reducerede allerede i det 46. minut efter et indlæg fra William Daa. Herefter fik Sparkær igen en god periode, hvor de kunne presse Kjellerup, men et gult kort til Asger Fjeldsted efter 57. minutter gjorde igen ondt, og kort efter stod det 2-4. I det 70. og 74. minut fik gæsterne igen et par lette mål, det sidste en ren foræring.

Men når det er sagt, så var Kjellerup bare et bedre hold med flere spillere på et højere niveau i både spil og tanke. Sparkærs indsat var godkendt, selvom der ind imellem var nogle slemme kiks, og mange fejlafleveringer. Det er heller ikke et hold som Kjellerup, spillerne skal sammenlignes med, og de gule ligner da også allerede nu en klar favorit til at rykke op. De næste to kampe vil mere tegne et billede af, om Sparkær er til serie 2 eller ikke. På torsdag er der udekamp mod Nørremarken og så hjemme mod ØK den 8. maj. Her skal Sparkær-spillerne vise, om de vil være med eller skal en tur tilbage til serie 3.

Anfører Mikkel Mackenhauer tænker over slaget gang efter kampen. Han spillede en fin kamp og gik forrest som et godt eksempel for medspillerne, der ikke alle fulgte anføreren.

Trods 6 mål imod fik målmand Jonas Drensborg de fleste stemme efter kampen, og det er vel sigende for kampens forløb. Han kunne ikke gøre noget ved målene, men havde flere fine indgreb og flotte redninger.