Vigtig Løgstrup-sejr i Bruunshaab

Løgstrup hentede fredag aften en vigtig sejr i bundkampen, da de vandt med 4-1 over B/T. Læs træner Steffen Aabys kommentar:

“Fredag aften var en meget vigtig kamp på menuen. Løgstrup med tre point og B/T med nul point. Derfor var det en kamp, hvor Løgstrup kunne isolere BT i bunden af rækken og samtidig få lidt snor i holdene foran. Skadesituationen lysner for truppen, Klaus Møller var tilbage efter en gang lungebetændelse, og Christian Vestergaard var tilbage efter en skulderskade. Netop de to skulle få en afgørende rolle fredag aften.

Kampen blev indledt med et solidt tryk ned mod B/T målet. Chancer blev det også til, og efter 13 minutter blev det 1-0 ved Sebastian Uhre, der blev spillet i dybden og sikkert lagde bolden i mål. Efter målet kom B/T bedre med i kampen. De fik flyttet spillet højere op på banen og kom også frem til muligheder. Efter 21 minutter kom udligningen ved bagerste stolpe, hvor en B/T spiller stod helt fri. Trykket ned mod Løgstrup målet fortsatte. Også godt hjulpet af et gult kort til Mikkel Kjær, og Victor Bonnerup måtte diske op med nogle gode redninger.

Sebastian Uhre scorede hattrick i kampen. Arkivfoto.

Lidt småjusteringer i løbet af halvlegen fik flyttet spillet længere frem for Løgstrup. Og de endte halvlegen i kontrol. 1-1 ved pausen, der blev brugt på en enkelt udskiftning, hvilket gav et længe ventet comeback til Christian Vestergaard.

B/T startede 2. halvleg klart bedst. Løgstrup kom ikke rigtig i gang, men som halvlegen skred frem, så løb hjemmeholdet tør for kræfter, og Løgstrup overtog stille og roligt spillet. Det blev også til muligheder, men de blev ikke udnyttet, og derfor skulle man helt hen til det 77. minut, inden forløsningen kom. Igen var det Sebastian Uhre, der var på pletten efter en kæmpe fejl i B/T forsvaret.

Kun to minutter senere kom 3-1 føringen. Og det er her, de to comeback spillere kom ind i billedet. Klaus Møller modtog bolden i højre side. Han lagde en perfekt bold ind i feltet, hvor Christian Vestergaard tog et perfekt løb, og han kunne nemt heade bolden i mål. En stor forløsning for holdet, og målet gav lidt ro. B/T var løbet tør for kræfter og evnede ikke at lægge et tryk frem ad banen, og så kunne Sebastian Uhre lukke ballet til 4-1 i overtiden.

En stor forløsning endelig at få en sejr igen, og nu kan holdet kigge lidt op ad i tabellen. En rigtig god præstation af holdet, der i perioder spillede rigtig god fodbold. Nu ser vi frem til onsdag, hvor topholdet fra TVS kommer på besøg i Løgstrup kl. 19:00.”