Dommerne…

Viborg Fodbolddommerklub (nu Midtjysk Fodbolddommerklub) har siden starten i 1983 leveret samtlige dommere til Fjends Cup. Og denne opgave er i årenes løb løst på bedste vis. Flere af dommerne er kommet her gennem mange år, mens andre kun har været med enkelte gange. Een enkelt har dog været med alle årene, og det er Klaudi Sigaard fra Karup, der stoppede med Fjends Cup i 2012. 

Se dommernes indplacering på Midtjysk Fodbolddommerklubs hjemmeside: Midtjysk Fodbolddommerklub

Der har altid været speciel fokus på finalekampen, og her har vi da også i tidens løb kunnet præsentere nogle af de bedste dommere fra Viborg Fodbolddommerklub. De første mange år var det den daværende 1. divisionsdommer Kaj Østergaard, der var fast opmand i finalen. 

KlaudiFarvel
Her får Klaudi overrakt en lille gave efter finalen i 2012 som tak for sin indsats.

Se alle tiders finaledommere

Kaj

Her ses dommertrioen fra den første Fjends Cup finale i 1983 mellem Stoholm og Vridsted (2-4). I midten Kaj Østergaard. Til højre Flemming Korup Nielsen fra Mønsted og til venstre Berner Johansen fra Karup. Bemærk i øvrigt den afsvedne bane. Allerede dengang var der godt vejr til Fjends Cup, men det var også inden Sparkær Idrætsforening fik anskaffet vandingsanlæg. Nu er vi klar til at imødegå de tørkeperioder, som nu til dags er så sjældne.

hp