Mackenhauerfoto

Når de lokale fodboldspillere i serie 3, pulje 31 mødes i forårets turnering, er der mere end point at spille om. De fire klubber fra Fjends Herred – Ørslevkloster, Højslev St., Mønsted og Sparkær – afvikler nemlig en intern turnering i turneringen. Den får navnet ”Vinkel Bioenergi Liga”, da den grønne virksomhed er gået ind som hovedsponsor for ligaen.

Ideen opstod i Ørslevkloster IF, og hurtigt var der tilsagn fra de tre øvrige klubber, der sammen med ØK har holdt et enkelt møde, hvor detaljerne blev aftalt. Og der bliver i den grad noget at spille om for spillerne og holdene. Følgende præmier er aftalt:

Nr. 1: 5.000,00 kr.
Nr. 2: 2.000,00 kr.
Nr. 3: 20 fribilletter til Ulbjerg Fodboldgolf
Nr. 4: 20 x 6-pack fra Hancock

Pointstillingen afgøres som i DBU Jyllands turnering, men der bliver mere end point at spille om. I hver kamp mellem Liga-holdene kåres en ”Kampens spiller” på hvert hold, som får en spillertrøje med påtrykt ”Kampens spiller”. Det bliver trænerne, der vælger kampens spiller på modstanderens hold. Herudover får de enkelte klubber mulighed for at lave konkurrencer for tilskuerne i form af tipskupon m.m. – det er op til den enkelte klub.

Du kan følge Vinkel Bioenergi Ligawww.fjendscup.dk, hvor der vil være resultater, stilling, referater fra kampene, topscorerliste m.m. Første kamp i Vinkel Bioenergi Liga er mellem Mønsted og Højslev St., der tørner sammen på Mønsted Stadion søndag den 27. marts kl. 15.00.

”Vi håber med dette tiltag at skabe noget hype og interesse for de lokale hold og forhåbentlig lokke mange tilskuere på lægterne til ikke mindste de interne kampe i Vinkel Bioenergi Liga. Stor tak til Vinkel Bioenergi Aps for deres hovedsponsorat og til Ulbjerg Fodboldgolf, Hancock og A-Sport for opbakning til ligaen, lyder det fra de deltagende klubber.

Ørslevkloster IF
Joan Skovgård
42 32 81 67
Højslev St. IF
Kim Kølsen
22 93 50 55
Mønsted IF
Knud Aage Mikkelsen
21 77 87 45
Sparkær IF
Hans Peter Johansen
21 75 43 17