Løgstrup kæmpede bravt men tabte på to mål i tillægstiden

Læs referat fra Løgstup-træner Steffen Aaby:

“Lørdag eftermiddag drog drengene fra Løgstrup mod Borup til endnu en kamp om vigtige point serie 3 puljen. Pointhøsten havde i de første tre kampe ikke været som fortjent, da indsatserne langt hen ad vejen har været rigtig gode, men marginaler, manglende held og skarphed har gjort, at to ud af tre kampe er blevet tabt.

Skader, sygdom og afbud gjorde, at der på dagen var nogle ændringer i truppen. Derfor var det også med et lidt andet udtryk og en lidt anden gameplan end normalt, der blev forsøgt med i håbet om at få point med hjem. Planen var at stå lidt dybere end normalt for at stække den fart, Borup besidder oppe foran. Det lykkedes også til dels, og kampen blev spillet meget på midtbanen, og begge hold havde svært ved at spille sig til de helt store chancer. Borup trykkede ellers fornuftigt på, men kun dødbolde blev for alvor farlige, hvilket førte til en enkelt afslutning på overliggeren.

0-0 var stillingen ved pausen. I pausen blev der snakket om at holde disciplinen på banen og så sørge for at få afsluttet angrebene, når der ville opstå muligheder.

Borups spillende træner Jesper Lindegaard (i midten i gult) scorede på straffespark. Arkivfoto.

2. halvleg startede igen med Borup mest på bolden, og Løgstrup lurende på omstillinger. Det blev også farligt en enkelt gang efter et hjørnespark til Løgstrup. Bolden blev slået flot til bagerste, hvor Lucas Carlsen kom i et godt løb, men den kom i en træls højde og løbe gennem feltet uden afslutning. Kort tid efter fik begge hold gult kort efter en batalje mellem to spillere. Jeg tror ikke, dommeren så episoden, men dømte udelukkende på reaktioner på banen. For Løgstrup var det midterforsvar Mikkel Kjær, der måtte til afkøling i 10 minutter.

Kort tid efter blev der desværre korrekt fløjtet for straffe til Borup. En oversatsning i en duel i feltet gjorde, at dommeren ikke havde andet valg end at dømme et korrekt straffe. Det blev sparket af spillende træner Jesper Lindegaard, der i første omgang blev reddet flot af Victor Bonnerup, men riposten gik desværre direkte ud i fødderne af Lindegaard, der fik bolden skrabet over målstregen.

Det så for alvor svært ud, da Løgstrup havde svært ved at skabe chancer, men en dødbold blev redningen. Bolden blev igen slået i bagerste område, og igen kom Lucas Carlsen i et flot løb. Den gang afsluttede han sikkert med hovedet og stillingen var 1-1. Der manglede på dette tidspunkt ca. 10 minutter plus det løse. Løgstrup forsvarede sig godt, men kræfterne slap desværre op. Endnu en lang fremlægning af Borup blev skæbnesvangert. En Borup spiller kom først på bolden og ved lidt tilfældigheder endte bolden i venstre side af feltet, hvor en Borup spiller sparkede den fladt ind til 2-1. Løgstrup satsede alt i håbet om at score et mål. Det førte til endnu en chance, der blev sparket ind til 3-1.

En fortjent sejr til Borup på en dag, hvor vi ikke helt rammer vores niveau, men med lidt mere kynisme og held, så kunne vi have stjålet et point.  Vi er lidt ramt på skadesfronten pt., men det lysner heldigvis på denne front, og vi håber at have nogen tilbage frem mod en meget vigtig bundkamp på fredag ude mod BT.”