Nicklas Lausen reddede point til Mønsted

Med et mål 5 min. før slutfløjt reddede unge Nicklas Lausen et enkelt point til Mønsted torsdag aften hjemme mod Sallingsund og blev samtidig igen dobbelt målscorer. Han havde bragt Mønsted foran allerede efter 10 minutter, men på to mål indenfor to minutter i det 60. og 62. min. kom gæsterne i vinderposition inden udligningen til slutresultat 2-2.

Nicklas Lausen (th) blev for anden kamp i træk dobbelt målscorer for Mønsted. Arkivfoto.

Jacob “Døgner” Sørensen fra Mønsteds trænerteam har denne kommentar til kampen:

• De første 20 min. var vi godt med og kommer foran, men derefter går vi lidt i stå og tager nogle forkerte beslutninger. Sallingsund overtager kampen, og de spillede faktisk godt fremad banen. Så går det galt med to hurtige mål til dem i starten af 2. halvleg, det ene på straffespark, som var helt OK. Vi kommer tilbage i de sidste 20 minutter og får fortjent udlignet til 2-2. Når vi har koncentrationen, spiller vi godt med, men vi bliver altså straffet, når vi slækker på indstillingen.

På lørdag skal Mønsted så igen på langfart til Thy, nærmere betegnet til Nors, der kun har hentet 2 point i de første 4 kampe.