Feldborg/Haderup fik stoppet nedturen

Efter tre nederlag på stribe fik Feldborg/Haderup i går et enkelt point med hjem fra Linde, der først udlignede til 3-3 i slutminutterne. Træner Peter ellebæk så kampen således:

“Så kunne der igen lugtes blod i FHIF, da vi besøgte Linde

Vi kommer foran i det 21. min., hvor Mikkel Dejlov sparker bolden ind, men det holdt ikke så lang tid, for både i den 30. og 45. min. scorer de til 2-1, som blev første halvlegs resultat.

Vi kommer godt ud til 2. halvleg, og vi kommer til flere gode chancer. I det 51. min. finder Jonas Henriksen dagens dobbelte målscorer Morten Nielsen, som scorer med hovedet for første gang siden anden verdenskrig

Det anden mål kommer i det 72. min. med samme assist Jonas Henriksen og samme målscorer Morten Nielsen.

Og vi har derefter flere store chancer blandt andet Sebastian Kristensen, Mikkel Dejlov, og dagens største chance tilfalder Jonas Henriksen, som skyder over målet på 5 meters afstand. Og ja, når man ikke gør det færdigt, er der håb for de andre, og de scorer da også i det 89. min. til stor ærgrelse for de gule.

Det var en kamp, som vi kunne være stolte af efter et par store nederlag i de sidste spillerunder. Dagens spiller blev en kæmpende Rossi el Hawil, som ikke er set bedre end dengang, han var drengespiller

Så jeg ved og tror, at vi er klar til næste uges kamp mod Mejrup på hjemmebane i Feldborg, en kamp som bliver meget vigtig for de gule.”