Fjends Cup hold på kunstgræs i Skive

Ikke færre end 4 af de 8 deltagende hold i Fjends Cup var lørdag i kamp på de to kunstgræsbaner i Egeris. Borup, Vridsted, Sparkær og Feldborg/Haderup fik kamptræning.

OK-Borup

Kl. 13.00 spillede Borup mod Ørslevkloster fra serie 4, og ØK-spillerne havde modet til at udfordre serie 3 holdet som vist herover. Kampen endte 1-1 efter Borup-føring på 1-0.

Vri-Kvik

Vridsted-træner Benny Hansen (med røde ærmer) havde 15 mand med til en træningskamp mod KVIK Ålestrup, som VIF-erne endte med at vinde 3-2 efter 2-0 ved pausen. Målscorere var Kasper Kjær, og Emil Hansen før pausen og veteran Hans Henrik Frederiksen efter pausen.

-Vi kom godt igang med træningen sidste lørdag med 22 mand, så jeg ser fortrøstningsfuld fem til forårsæsonen, fortalte Benny Hansen.

Sparkær mødte Nørager fra serie 2, og her kom de rødstribende under pres fra start. Et velspillende Nørager-hold med nogle hurtige og boldsikre spillere gjorde det næsten, som det passede dem i den første halve time, hvor stillingen var 3-1. Herefter fik Sparkær justere lidt på opstillingen, og fik lidt bedre fat frem til pausen.

Spa-Nor
De blå fra Nørager var mest på bolden. Sparkær-spillerne f.v. er Anders Schmidt, Daniel Brøns og nytilkomne Ivan Zoega.

Efter pausen kom Sparkær langt bedre med i kampen. Kæmpede og spillede godt og kom også til nogle giftige kontrastød, hvoraf et enkelt gav pote små 10 min. før tid. Patrick Nielsen sendte Oliver Andersen afsted på højre kant, og hans flade indlæg sendte Daniel Brøns i mål. Sparkærs første mål til 1-1 blev scoret af Nicolaj Broch Andersen.

-Dejligt at komme igang. Vi var oppe mod et rigtigt godt spillende hold i dag, og jeg er særdeles godt tilfreds med vores anden halvleg efter den start, vi fik på kampen. Vi slog ikke op i banen men kæmpede bravt og fik også de chancer, der kunne have givet uafgjort, vurderede Poul Vistisen efter kampen.

Feldborg/Haderup (ser. 4) og Skive IK (ser. 3) spillede kl. 17.00, og her vandt SIK med 4-1 efter 3-0 ved pausen.