Flyvende start for Feldborg/Haderup

Favoritdræberne fra Fjends Cup – Feldborg/Haderup – stemplede for alvor ind igen i serie 4 efter oprykningen før sommerpausen. Fredag aften åbnede de gule turneringen med en knusende 8-1 sejr over Tjørring IF.

På hjemmebane i Feldborg fortsatte FHIF-erne det gode spil fra Fjends Cup og kom hurtigt foran 2-0 og 4-0, inden gæsterne fik deres trøstmål kort før pausen. Kort efter pausen blev det 5-1, og så var Tjørring helt knækket.

Målscorer for FHIF var Modou Jarju og Rasmus Logo Henriksen med hver to, mens brødrene Jonas og Joachim Henriksen (fætre til Rasmus), Sebastian Kristensen og Lucas Bertelsen alle scorede en enkelt gang. På en dag med 8 scoringer savnede undertegnede Rene Bjerg Simonsen på listen, men han brude også have været der, da han brændte et straffespark!

Træner Benny Simonsen var vældig tilfreds dagen derpå:

  • Vi fik helt sikkert enorm gavn af vores deltagelse i Fjends Cup. Det så ud til, at de blev trætte, mens vi bare kunne køre på hele kampen, fortalte Simonsen til fjendscup.dk.

I næste runde sidder Feldborg/Haderup, da der kun er 7 hold i puljen, og herefter venter naboerne fra Aulum tirsdag den 20. august i Feldborg.

-hp