Mønsted holder fast i toppen

Fredag aften tog MIF-erne hjemme imod Sdr. Rind/Vinkel, og den kamp endte med en indiskutabel 4-0 sejr. Som i tidligere kampe havde Mønsted dog svært ved at lukke kampen og score på de oplagte chancer.

Klaus Østergaard scorede allerede i det 4. minut direkte på frispark, og træner Robert Overgaard havde gerne set kampen lukket allerede i 1. halvleg, hvor der blev brændt et par 100 pct. chancer.

Han blev dog mere tilfreds efter pausen, hvor målene kom. Først ved Martin Harritz efter 57. min., Mads Langhoff efter 66. min. og unge Frederik Harrestrup med et kvarter igen. Dommer Klaudi Siggaard uddelte et gult kort til hvert hold i 2. halvleg.

• De kæmpede godt, men da vi scorer til 3-0 gik gassen lidt af ballonen, og vi kunne/burde have vundet større. Jeg er godt tilfreds med de fire første kampe, men vi skal blive bedre til at lukke kampene mod de hold, som vi skal slå, konstaterer Overgaard, der så Nicolaj Jensen være kampens spiller for Mønsted.

Næste opgave er også hjemme i Mønsted i et topopgør mod Bruunshaab/Tapdrup, som ligger kun et enkelt point efter MIF-erne. Den kamp spilles tirsdag den 1. maj.