Ravnsbjerg/Løgstrup slap taget i toppen

R/L havde fat i den lange ende mod Viborg Søndermarken lørdag, og en sejr ville have holdt Ravnsbjerg/Løgstrup inde i topkampen, men det endte 2-2. Læs træner Rasmus Dudecks kommentar her:

“Kampen mod SIK var afgørende for, om vi skulle spille med i toppen eller være et midterhold. Vi førte 2-0 ved pausen på mål af Steffen Bundgaard og Lucas Carlsen.

Rasmus Agger (målmand) måtte udgå i 1 halvleg med en hofteskade, som holder ham ude i 6-8 mdr. Trist og synd for ham. Steffen Aaby overtog posten på målet.

Vi havde to friløbere til at kunne komme på 3-0, men brændte. Istedet fik de et straffe og reducerede til 2-1. Matti Hansen havde igen en friløber, men brændte. SIK udlignede til 2-2 på noget, der lignede en offside, og det blev også resultatet.

Ærgerligt at vi ikke kunne tage sejren og kunne have spillet med om de sjove pladser.”