Spændingen udløst

Her fredag kl. 12.00 slap DBU Jylland forårets puljeindelinger løs for offentligheden. En begivenhed, der i de fleste fodboldklubber ses frem til. Og for 7 af de 8 klubber, der spiller med i Fjends Cup, er der væsentlige og interessante ændringer i forhold til efteråret.

Stoholm og Ravnsbjerg/Løgstrup tørner sammen i en lokal serie 2 pulje omkring Viborg – en pulje som netop Stoholm har ønsket efter to halvsæsoner med lange kørselsafstande mod nordvest.


Stoholm-træner Martin Trankjær skal i foråret teste sit hold mod klubber fra Viborg-området + Ikast og Bording. Arkivfoto Fjends Cup

I serie 3 er Sparkær havnet i en pulje med ene nye hold i forhold til efteråret, og er geografisk placeret midt i med hold fra Viborg og fra Salling og Mors. Dermed forsvandt både Borup og Hersom/Bjerregrav, der er kommet i pulje med nedrykkede Skals. Det ser interessant ud!

I serie 4 er der også lagt til lokalopgør, da Mønsted og Vridsted denne gang er havnet i samme pulje, mens vi må vente til foråret på at se Feldborg/Haderups pulje. Se puljerne her:

Stoholm og Ravnsbjerg/Løgstrup
Sparkær
Mønsted og Vridsted

-hp