Sparkær virker turneringsklar

Fem træningskampe er afviklet for Sparkærs førstehold i serie 4, og det er blevet til 4 sejre og et enkelt nederlag – senest 4-0 over Skive Sem. lørdag på kunstgræsbanen i Egeris.

Her så træner Poul Vistisen sit hold lukke kampen med tre scoringer i de første 35 min. 1-0 efter 10 minutter ved Michael Hansen, der scorede på en ripost fra et langskud fra Bo Pedersen. Michael Hansen var også involveret i det næste mål, da der blev begået straffespark mod ham. Anders Holm scorede sikkert. Og inden pausen blev det 3-0 på et flot hovedstød af Anders Schmidt efter fornemt oplæg af Oliver Andersen.

Samme Andersen spillede i øvrigt en glimrende kamp kun to dage efter, at han blev slået groggy torsdag aften i kampen mod Borup. Han var også oplægger til kampens sidste mål med ca. et kvarter igen, da han afdriblede et par modstandere og serverede bolden til Anders Schmidt, der scorede sit andet mål i kampen.

• En fin kamp, hvor vi ikke lavede mere end nødvendigt. Jeg synes, vi ser stærke ud offensivt og scorer fire mål på en dag uden Kasper Møller, Daniels Brøns og Nicki Ramussen, og vi brugte da også 2. halvleg på at spille sikkert og holde nullet, fortæller Poul Vistisen til fjendscup.dk.

Sparkær starter turneringskampene hjemme 2. påskedag kl. 13.30 mod Sdr. Rind/Vinkel.

Andetholdet i serie 5 spillede 4-4 mod Vestermarken i årets første kamp. Det blev 2-0 før pausen ved Jacob Bødker og Tobias Brøns. Gæsterne fik reduceret, men Kristian Mackenhauer øgede til 3-1, inden Vestermarken med tre mål lignede en vinder. Det forhindrede Tobias Brøns dog i de døende sekunder med sit andet. mål.