Sparkær bombet ned i serie 4

Sparkær endte med at blive kanonføde,da holdet lørdag tabte med hele 2-9 til topholdet Foulum. Dermed blev nedrykningen – som har været på vej længe – endegyldig, og det er der så ikke noget at indvende imod efter et efterår, der kun har givet 6 point.

Som så ofte før fik modstanderen hurtigt hul på målbylden, da Foulum scorede allerede efter tre minutter. Daniel Brøns svarede dog hurtigt igen med en flot udligning fra kanten af feltet to minitter senere, men det holdt ikke længe. Det blev 4-1 efter mål i det. 10., 21. og 34. minut, inden Anders Holm reducerede til pausestilling 4-2 på et straffespark begået mod Patrick Nielsen.

• Efter deres mål til 3-1 spillede vi egentlig fint med, og i pausen havde vi en fornemmelse af, at vi godt kunne være med, fortæller træner Poul Vistisen.

Men han skulle blive klogere, for fra det 60. minut raslede målene ind hos Andreas Bakholdt, der på trods af det af Vistisen blev betegnet som en af Sparkærs bedre på dagen.

• Daniel Brøns var nok engang vores klart bedste mand, men ud over ham og Bakholdt var det svært at se lyspunkter. Jeg har sjældent set så dårlig en indsats, ja det var nærmest pinligt  til sidst. Nu håber jeg, at vi kan slutte ordentligt af hjemme mod Borup på lørdag, og så starter vi på en frisk til foråret, konstaterer Vistisen.