Sparkær måtte arbejde for sejren i Bruunsbaab

Sparkær IF er fremdeles på toppen i serie 4, og har vundet alle 10 kampe. Lørdag holdt det dog hårdt, da holdet mødte B/T på banerne i Bruunshaab. Her måtte Poul vistisen vente til 5 minutter før tid, inden topscorer Kasper Møller satte det afgørende mål til 2-1 ind.

Inden da havde han set en lige kamp, hvor hjemmeholdet kom foran efter 20 minutter, og hvor Patrick Nielsen fik udlignet kort før pausen. Om kampen fortæller Poul Vistisen til fjendscup.dk.:

“B/T er klart bedst i de første 30 minutter, hvor vi ikke var tætte i vores markeringer og spillede for meget på lange bolde uden pres. De sidste 60 minutter var godkendt, og vi kommer også til store chancer, men stolpen stod i vejen to gange.

Heldigvis fik vi den puttet ind til sidst, men der var store chancer til sidst i begge ender, blandt andet havde B/T et hovedstød på overliggeren”

Fidusen gik til Patrick Nielsen i en kamp uden brug af kort. Med sejren og 30 point på kontoen er det svært at se, hvordan Sparkær skal undgå at rykke tilbage i serie 3. De resterende 4 kampe spilles alle på hjemmebanen i Sparkær – næste kamp på lørdag 13.30 mod Sjørslev/Demstrup