Sparkær overrumplede B/T

Der var kaldt til et tidligt topopgør, da Bruunshaab/Tapdrup mødte op på Sparkær Stadion lørdag eftermiddag. De nåede dog knap nok at få set sig om, før Sparkær var foran med 3-0. Da var der spillet 12 minutter, og gæsterne havde stort set ikke været over midten.

Første scorede Nicki Rasmussen næsten fra mållinjen, da Anders Holm headede et indlæg ned for fødderne af ham efter 5 min. Blot to minutter senere drev Daniel Brøns gæk med forsvaret i venstre side og serverede bolden til Bo Pedersen midt for målet. Og det blev 3-0 på hovedstød af Kasper Møller på Oliver Andersens fine indlæg fra venstre.

Målscorer til 1-0 Nicki Rasmussen i midten – bagved Anders Holm.

Så troede alle, at den kamp var lukket, men det var den ikke. Fra midten af halvlegen kom B/T i gang, og de spillede faktisk bedst i den følgende periode uden dog at skabe mere end en enkelt stor chance. Sparkær slap markeringerne, og det gav plads til B/T’s boldspillere.

Der var dog ikke den store panik før pausen, men den kom 10 min. inde i 2. halvleg, hvor målmand Flemming Sørensen på forunderlig vis sparkede bolden lige i fødderne af en B/T-spiller uden for feltet. Han var cool og loppede bolden i det tomme mål. Og blot 3 min. senere var der igen gavebod i Sparkærs forsvar, som blev udnyttet koldblodigt af B/T.

Oliver Andersen i nærkamp. Med 10 min. igen måtte han udgå, da en B/T spiller stemplede ham på det ene knæ.

Sparkær fik dog fat igen, og et par minutter senere burde Daniel Brøns have scoret men fumlede med bolden helt inde på målstregen, så målmanden kunne redde. Fem min. senere kom så 4-2 målet, som blev diskuteret en del efterfølgende. Oliver Andersen skød hårdt og fladt fra højre side, men Kasper Møller fik en tå på bolden, inde under mål, og bliver derfor noteret for målet. Der var efterfølgende tilløb til “Harry Kaneagtige” diskussioner, men Møller havde altså sidste fod på bolden.

Kort efter smed Sparkær-forsvaret igen bolden unødvendigt væk, og det gav en ny stor B/T chance, som dog gik over mål. Med et kvarter igen sendte Kasper Møller Patrick Nielsen afsted i højre side, og Patrick scorede sikkert med et hårdt skud. Dermed var kampen lukket, og da B/T med 10 min. igen fik et gult kort kom der flere chancer til hjemmeholdet, blandt et straffespark i slutminutterne, som blev brændt af Daniel Brøns. Kampens spiller for hjemmeholdet blev Patrick Nielsen, der arbejdede hårdt hele kampen og fik et mål annulleret i starten for off-side.

B/T-træner Mikkel Rasmussen:
Det var en fortjent sejr til Sparkær.Det blev svært efter den start, men jeg synes, vi kom godt med i kampen spillemæssigt. Sparkær var klar fra start og var fysisk klart bedre end os, men vi er altså også et hold under opbygning, og denne kamp var lærerig, for vi fik set vores mangler. Vi er endnu ikke, hvor vi skal være, men vi bygger på, og jeg har heller ingen ambitioner om, at vi skal rykke op.

Sparkær-træner Poul Vistisen:
Det var jo forrygende første 25 minutter, hvor alle arbejdede hårdt, og hvor vores spil lykkedes. Herefter overlader vi for meget til B/T, men ellers synes jeg, at 1. halvleg er godkendt. Efter pausen står vi og blomstrer to gange i forsvaret, hvor vi ikke er skarpe nok, men heldigvis kom vi stærkt igen og knuste dem fysisk.

Spakærs næste kamp er på lørdag ude mod Sjørslev/Demstrup.