Sparkær overvandt Vridsteds chockstart

Der blev lidt stille på den tæt besatte langside, da Vridsted efter bare 5 minutter bragte sig foran 1-0  ved Jan Würtz på et godt hovedstød efter hjørnespark. Det varede dog ikke længe, inden der lød et brøl fra samme linje, da Oliver Andersen blot et minut senere udlignede med et flot skud fra kanten af feltet. Oplægget kom fra Martin Bøge.

Det satte gang i værterne, og efter et kvarter scorede Kasper Møller flot i det ene hjørne efter indlæg fra Patrick Nielsen. Det var stillingen ved pausen, og i 2. halvleg gjorde Sparkær-spillerne det ikke let for sig selv ved at indkassere to gule kort. Først røg Nicklas Jakobsen ud i det 37. min. efter et hårdt frispark, og 20 min. senere var det Patrick Nielsen, der fik et dumt gult kort for at sparke bolden væk efter et frispark.

Kasper Møller har scoret til 2-1 med et flot skud i målhjørnet. Foto: Benjamin Christensen

Men det afholdt ikke Sparkær-spillerne fra at være i god kontrol og score yderligere to mål. Først ved Nicki Rasmussen i det 52. min. efter oplæg fra Oliver Andersen, og til allersidst var Kasper Møller igen på pletten med et hovedstød efter flot oplæg i højre side af Christoffer Sørensen.

Vridsted_træner Benny Hansen:
Vi spiller igen en OK kamp, men vi møder et rigtig godt kæmpende Sparkær-hold, som straffer vores afleveringsfejl. Vi bliver presset godt af Sparkær, men resultatet er lige et par mål for meget.

Poul Vistisen, Sparkær-træner:
Jeg er rigtig godt tilfreds med vores indsats i dag. På trods af, at vi kommer bagud, går der ikke panik i det på noget tidspunkt. Vi spiller med få fejl og scorer nogle flotte mål efter godt opspil. Vridsted skal have ros for indsatsen og måden at spille på. Nu ser vi frem til torsdag aften 🙂